Inspirație pentru cadourile potrivite pentru colegi de birou

Se spune că omul sfințește locul și asta implică ideea ca, în funcție de cum se simte bine fiecare, amenajarea spațiului folosit să fie o misiune constantă. Unele studii spun că anumite lucruri bine plasate în zona de lucru ne fac și mai creativi sau că ne dau o stare mai bună; așadar avem toate motivele să ne dorim ca biroul să fie mai mult decât locul în care petrecem orele de muncă.

Acum pune-te în pielea lor. Ești înconjurat de bărbați, femei, de persoane cu diferite vârste și personalități. Ce îi unește pe toți este spiritul de muncă, pasiunea și țelul comun de a termina o misiune. La fel ca și ține, au nevoie de o cană, de un obiect ce personalizează spațiul. Iată și ce idei poți avea când vine vorba de a alege un cadou pentru oricine de la birou.

Din seria de cadouri pentru birou există o sumedenie de lucruri pe care le poți alege. Nu orice este pe placul oricui, așadar analizează-ți opțiunile. Nu vei dori să transmiți un mesaj greșit, să fii prost înțeles și pus la zid de priviri care te judecă. O zonăsigură este cea a lucrurilor clasice, uzuale. Iată câteva idei recomandate.

Cadouri inedite

Căutarea unui cadou are la bază relația între destinatar și cel care oferă. De asemenea, există la mijloc și o interpretare de stil dacă se poate spune așa, în funcție de cât de bine se cunosc cei doi.  Așadar, pentru cei cu spirit liber, care se doresc surprinși de cadouri nonconvenţionale, o cană ar fi potrivită. Este mai mult decât o surpriză, întrucât nici nu dă de bănuit ce ascunde: simplă, albă, din ceramică. Interiorul ei este însă cu adevărat surprinzător. Asta va aminti celor care încurcă cănile la birou care este regula însușirii unui obiect ce nu le aparține. Este semn al unei proastei creşteri, însă subtil arătat, întrucât tronează pe fundul cănii.

Trecând peste registrul ușor vulgar, alte cadouri inedite pentru birou pot fi și alte tipuri de căni. Spre exemplu cea cu calendar imprimat ce vine la pachet cu un creion este fix necesarul pentru cei mai organizați dintre colegi. Pentru cel înfumurat nu uita de cana cu „I am the boss”, în timp ce cartea de tip seif se poate adresa chiar și șefului.

Cadouri clasice

Nu dai greș niciodată cu acele tipuri de cadouri ce păstrează o limită a sobrului. S-ar putea să fii interpretat ca fiind cel care nu iese din tipare, însă și când vei vedea că acel obiect tronează pe birou, știi că ai mulțumit cu alegerea făcută. Poate fi vorba de un suport de pix cu doi în unu, un ceas complex, electronic. Un set pentru scris aduce o notă de eleganţă, în timp ce o ramă foto lansează o invitație pentru a cunoaște mai bine persoana căreia îi este destinată.

Extra sfat: ghiveciul cu flori s-ar putea sa fie de unii notat ca fiind o idee genială. O singură excepţie poţi face, în cazul celor care ştii că au o pasiune de acest gen. Deşi florile sunt plăcute, chiar şi în zone precum biroul, ghiveciul este considerat o formăînvechită de cadou. Deci, mai bine nu.

Cadouri moderne, hi tech

Nu în cele din urmă, pentru cei care sunt în dilema alegerii unui cadou pentru o persoană cu care împarte același tip de job dar și biroul, se numără cadourile practice de birou, moderne, high tech. Printre acestea pot fi amintite spre exemplu un bec led cu difuzor și bluetooth, stația meteo cu ramă foto, mousepad cu calculator. De asemenea, un încălzitor de cană este ideal pentru băuturile servite în pauze, o cană cu amestecare fiind în schimb un gadget practic pentru cei leneși.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5