Instituţia Prefectului: 30 de persoane aflate în nevoie au primit o masă caldă!

Aproape de oameni, chiar și de la depărtare! Voluntari, oameni cu suflet, au făcut posibil ca 30 de persoane aflate în nevoie să primească o masă caldă! Sunt vremuri care ne țin la depărtare de cei în nevoie, de cei dragi, dar asta nu înseamnă că nu le putem fi alături!
Mulțumim tuturor voluntarilor care au gătit, care au împărțit caserolele, care au făcut donații în alimente, bani, combustibil, timp și bunătate!, transmite Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Campania Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, căreia cu drag i s-a alăturat Asociația OM și mulți alți oameni de bine care s-au angajat să doneze mese calde, pâini și alte alimente, este un mijloc prin care putem face bine într-un mod responsabil și sigur!

Donațiile voastre care au ajuns în conturile deschise de Asociația OM special pentru această campanie au ca destinație achiziția de măști, mănuși și dezinfectant pentru voluntarii noști, dar și pentru a cumpăra alimente, produse de igienă și medicamente persoanele aflate în izolare (persoane în vârstă, persoane singure, persoane defavorizate).

Puteți dona în siguranță, printr-un transfer bancar, aici: ASOCIATIA OM (ORASUL MARIEI)
RO33UGBI0000602007493RON
RO23UGBI0000602007496EUR

Denumirea contului conține 24 de caractere, inclusiv RON, respectiv EUR de la final. Vă mulțumim pentru mobilizare și pentru dăruirea de care ați dat dovadă!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5