Instituţia Prefectului: 52 de persoane din Bistriţa-Năsăud, izolate la domiciliu!

În prezent,  nu sunt cazuri confirmate de Coronavirus (Covid-19) în județul Bistrița-Năsăud. De asemenea, nu sunt persoane suspecte care să necesite carantină, anunţă Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Astfel, 52 de persoane sunt izolate la domiciliu (numărul include și aparținătorii persoanelor care vin din Italia). La nivel național, există un singur caz confirmat de infecție cu Coronavirus, la o persoană din judeţul Gorj.

„Este de reținut că DOAR cei care vin din zona de carantină a Italiei intră automat 14 zile în carantină, în spații special pregătite, conform protocolului care se impune. Restul persoanelor care vin din Italia sunt monitorizate la domiciliu timp de 14 zile.

Autoritățile județene monitorizează fluxul de turiști care vin din zone cu risc de infecție cu Coronavirus și se află în continuă legătură cu autoritățile de frontieră, aceștia comunicând situațiile care necesită monitorizare”, informează Instituţia Prefectului BN.

 

 

Comentarii

08/03/20 09:07
cititor

Daaa.... " apartinatorii acestora ", daca tot au fugit in Italia sa munceasca si sa contribuie cu bani la fondul social public al acelora, DE CE N-AU STAT ACOLO SA SE TRATEZE ? La facut euroi si la dat bani ptr pensii si nevoi sociale fug la altii si la cheltuieli si spitalizari din banii publici fug " acasa " ... ?!
Io i-as " impacheta " si ... in Italia cu ei de unde au venit , sa se interneze la spitalele alora si sa se trateze din banii publici unde contribuie !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5