Instituţia Prefectului: 74 de persoane din judeţul nostru, izolate la domiciliu

 
În acest moment, NU sunt cazuri confirmate de Coronavirus (Covid-19) în județul Bistrița-Năsăud. De asemenea, nu sunt persoane suspecte care să necesite carantină! În momentul de față, în județul Bistrița-Năsăud, 74 persoane sunt izolate la domiciliu (numărul include și aparținătorii persoanelor care vin din Italia), informează Insttituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.
 
La nivel național, există trei cazuri confirmate de infecție cu Coronavirus.Pacientul din Gorj s-a vindecat,pentru a doua oară testele ieşind negativ. Acesta poate fi externat. Familia bărbatului rămâne în continuare în izolare ladomiciliu până la implinirea perioadei de incubaţie a virusului de 14 zile. 
 
Este de reținut că DOAR cei care vin din zona de carantină a Italiei intră automat 14 zile în carantină, în spații special pregătite, conform protocolului care se impune. Restul persoanelor care vin din Italia sunt monitorizate la domiciliu timp de 14 zile. 
"Autoritățile județene monitorizează fluxul de turiști care vin din zone cu risc de infecție cu Coronavirus și se află în continuă legătură cu autoritățile de frontieră, aceștia comunicând situațiile care necesită monitorizare. 
Nu uitați de linia verde, unde cetăţenii pot primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19 0800800358. Bistriţenii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE. Programul de funcţionare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 şi 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică", se arată în comunicatul remis redacţiei.

Comentarii

04/03/20 09:15
cititor

Daaa.... " apartinatorii acestora ", daca tot au fugit in Italia sa munceasca si sa contribuie cu bani la fondul social public al acelora, DE CE N-AU STAT ACOLO SA SE TRATEZE ? La facut euroi si la dat bani ptr pensii si nevoi sociale fug la altii si la cheltuieli si spitalizari din banii publici fug " acasa " ... ?!
Io i-as " impacheta " si ... in Italia cu ei de unde au venit , sa se interneze la spitalele alora si sa se trateze din banii publici unde contribuie !

09/03/20 10:01
comentator

Bine ca vin ni.mu.ru.gii " acasa " ... sa-si infecteze si copiii , parintzii, vecinii, prietenii si pe toata lumea ... pe care o intalnesc ! PROSTOI CELOVEC !

11/03/20 09:12
cititor

Mai Liberalilor, puneti-l ma prim-ministru pe domnul Basescu ma, ca dumnealui are sange in venele sale de politruc, are experientza de sef al statului si de viatza militara... si stie ce sa faca pentru a ne scapa de toti ni.mu.ru.gii care nu pricep si fug " acasa " de prin strainatate si ne infecteaza si pe noi ...
Mai PSD-istilor, voi inca nu aveti un lider capabil sa gandeasca ce este de facut, asa ca sprijinuti-l pe domnul Basescu, ptr ca D.lui rezolva problema .
Asa cum sustine si domnul Ponta, IN ACEST MOMENT AVEM NEVOIE URGENT DE UN GUVERN CAPABIL SA REZOLVE SITUATIA CRITICA IN CARE NE AFLAM si trebuie sa lasati laoparte raca , circareala, porcaiala dintre voi, sicanele politice si marlaneala pe care o faceti ...
Bine era daca dumnealui era seful statului acuma si nu dascalul de Johannis care nu are pregatirea necesara sa inteleaga fenomenul si ce anume este de facut . Asta un singur lucru are in gand si anume... " alegerile anticipate " ... prin care cred ca se si spanzura daca ies la alegeri tot PSD-istii .
PROPUNETI-L SI PUNETI-L PRIM - MINISTRU PE DOMNUL BASESCU !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5