Instituţia Prefectului BN: 16 persoane din judeţ, monitorizate la domiciliu! Nu este nicio persoană în carantină

În acest moment, nu sunt cazuri confirmate cazuri de coronavirus în județul Bistrița-Năsăud. De asemenea, nu sunt persoane suspecte care să necesite carantină, anunţă Instituţia Prefectului, într-o informare de presă!

Din cele șapte persoane care ieri se aflau sub monitorizare la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, o persoană a ieșit de sub perioada de monitorizare. Alte zece persoane se află în acest moment sub monitorizare la domiciliu, având un total de 16 cazuri în monitorizare

„Este de reținut că doar cei care vin din zona de carantină a Italiei (Vo’Euganeo, Codogno, Castiglione D’Adda, Casalpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova Dei Passerini, Castelgerundo, San Fiorano) intră automat 14 zile în carantină, în spații special pregătite, conform protocolului care se impune. Restul persoanelor care vin din Italia sunt monitorizate la domiciliu timp de 14 zile.

Autoritățile județene monitorizează fluxul de turiști care vin din zone cu risc de infecție cu coronavirus și se află în continuă legătură cu autoritățile de frontieră, aceștia comunicând situațiile care necesită monitorizare”, se menţionează în comunicatul Prefecturii judeţene.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5