Io zic că-i de-ajuns! Colectează selectiv!

Sub mesajul ”Io zic că-i de-ajuns”, campania de conștientizare se dorește a fi un semnal de alarmă pentru a-i face pe oameni conștienți de pericolul pe care îl reprezintă pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri poluarea cu deșeuri.
În prezent campania de conștientizare se desfășoară pe toată presa online din județ, pe posturile de radio și televiziune locale, cărora le mulțumim că sunt alături de noi. Campania va fi continuată prin amplasarea de panouri stradale în tot județul, personalizarea mijloacelor de transport în comun, tipărirea a diverse materiale de informare și organizarea de acțiuni de conștientizare derulate în școlile din județ.
O altă temă a campaniei va fi orientată pe informarea cetățenilor cu privire la modul în care trebuie făcută colectarea selectivă corectă a deșeurilor reciclabile, și va fi construită în jurul mesajului ”Haideți să le punem pe toate la locul lor!”.
Ne dorim ca cetățenii din Bistrița-Năsăud să se alăture eforturilor noastre de a avea un județ curat, de a proteja natura și de a reduce poluarea prin colectarea selectivă a deșeurilor.
ADI DEȘEURI BISTRIȚA-NĂSĂUD

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5