Ioan Botiş: Cinci legi importante poartă amprenta mea de ministru

Ex-ministrum Muncii, deputatul Ioan Nelu Botiş, crede că prin cele cinci legi …care poartă amprenta sa în domeniul muncii, pensiilor, asistenţei sociale etc., s-a încheiat procesul de reformă în domeniu.

„Ieri, Curtea Constituţională a declarat legea asistenţei ca fiind constituţională, această lege încheie ciclul celor cinci legi importante care poartă, într-un fel sau altul, amprenta mea ca ministru al Muncii. Este vorba de legea pensiilor, legea salarizării unitare, legea de modificare a Codului Muncii, legea privind dialogul social şi legea asistenţei sociale.

Toate aceste legi au fost atacate la Curtea Constituţională şi toate au fost declarate constituţionale. În consecinţă, aş vrea să fac o remarcă legată de încheierea unui proces de reformă pe care l-a iniţiat Ministerul Muncii şi care s-a dovedit, din punctul meu de vedere, şi legal şi necesar pentru România”, a declarat Ioan Botiş, ajuns la conferinţă direct dintr-o întrevedere cu reprezentanţii Rombat.

Altfel spus, pensionarii, beneficiarii de prestaţii sociale, patronatele, sindicatele, bugetarii şi toţi ceilalţi români, pot să-i transmită felicitările pentru aceste legi fostului ministru al Muncii, la Bistriţa. Criticile să se ducă la minister, la doamna Sulfina Barbu, care le pune în aplicare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5