Ioan Oltean: Am făcut ARD târziu, foarte târziu. Este un handicap pe care greu putem să-l surmontăm

La întrebarea ce mai poate face ARD, în condiţiile în care în multe locuri din ţară Alianţa România Dreaptă este sub scorul PDL, şi au mai rămas doar două săptămâni până la alegeri, Ioan Oltean a răspuns.

,,Noi facem eforturi deosebite. Chiar şi întâlnirea de astăzi este o modalitate prin care promovăm Alianţa România Dreaptă (ARD). Jurnalist: Ce înseamnă eforturi deosebite? Oltean: Adică, discuţii cu fiecare cetăţean în parte, distribuirea de materiale de campanie prin care promovăm ARD şi sigla acesteia, cunoaşterea faptului că principalul partid care formează ARD este PDL, pentru că încă există oameni care nu ştiu cine şi ce formează ARD. De aceea întâlnirea noastră de astăzi are acest obiectiv,prezenţa în mass-media are acest obiectiv. Am făcut-o târziu, foarte târziu, pentru ca fiecare cetăţean să ştie că în spatele alianţei, pionul principal este PDL. Este un handicap pe care greu putem să-l surmontăm”, a subliniat Oltean.

Liderul democrat-liberal a mai spus că nu ia în calcul sondajele de opinie care ,,descurajează ARD şi încurajează USL. Nu cred sub nicio formă că USL are peste 50%”.

,,Am văzut şi eu sondaje de opinie care descurajează ARD şi încurajează USL. Noi nu le luăm în calcul, plecăm şi muncim în continuare cu convingerea că ARD trebuie să obţină cel puţin 28-30% de procente. Lucrăm pe acest obiectiv, nu ne uităm nici în stânga, numai în dreapta, pentru că dezvoltarea şi bunăstarea vin numai din dreapta, şi nu din stânga. Nu cred sub nicio formă că USL are peste 50%, sub nicio formă, dar în stilul caracteristic de a dezinforma populaţia şi de a se umfla ei ca o gogoaşă dau aceste informaţii incorecte. Repet, nu le luăm în considerare. În toate sondajele noastre, ARD are peste 25%. Rămâne să vedem cât mai adăugăm la aceste procente”, a menţionat Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5