Ioan Oltean: Doar acolo, unde, fie au existat primari nepricepuţi, dezinteresaţi, nu există proiecte la nivel naţional

Este dreptul la replică al deputatului PDL Ioan Oltean, în urma unui comunicat de presă emis de USL B-N.

În acel comunicat, Opoziţia îi sugera secretarului general al PDL să respecte adevărul şi ,,să devină mai rezervat în privinţa măreţelor realizări ale Guvernului Udrea – Boc- Băsescu”.

Oltean afirmase în urmă cu o săptămână, în cadrul unei conferinţe de presă, că ,,judeţul Bistriţa-Năsăud este un adevărat şantier, că nu există comună, în care să nu fie cel puţin un proiect în plină desfăşurare”.

De cealaltă parte, printr-un comunicat de presă, reprezentanţii USL B-N au dat ca şi exemplu, câteva comune care nu beneficiază de niciun program de investiţii în plină desfăşurare, enumerând localităţile Chiuza, Galaţii Bistriţei, Miceştii de Câmpie, Milaş, Monor, Prundu Bârgăului şi Şieuţ.

Replica deputatului PDL Ioan Oltean nu a încetat să apară. Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, Oltean a declarat că, atunci când face o afirmaţie, o face în deplină cunoştinţă de cauză, menţionând că, doar acolo, unde, fie sunt primari nepricepuţi, fie sunt primari dezinteresaţi, nu sunt şantiere în lucru.

,,Am luat şi eu act, de un ştiu eu, un anumit comunicat de presă mârlănesc, la afirmaţii făcute de mine, săptămâna trecută, privind existenţa unor şantiere în tot judeţul.

Vreau să vă asigur că întotdeauna atunci când fac o afirmaţie, o fac în deplină cunoştinţă de cauză. Dacă veţi merge în orice parte a judeţului, veţi găsi şantiere în lucru, fie că e vorba de proiecte pe măsurile anunţate, fie că e vorba de proiecte derulate prin Consiliul Judeţean sau alte proiecte derulate prin diverse instituţii la nivel central.

Doar acolo, unde chiar, fie au existat primari nepricepuţi, fie au existat primari dezinteresaţi, nu există proiecte la nivel naţional. În rest, aceste proiecte sunt prezente peste tot şi pentru mine e, categoric, o bucurie, că există aceste proiecte, şi că judeţul îşi schimbă totalmente faţa de la un an la altul.

Am făcut această remarcă, nu pentru campanie electorală, ci pur şi simplu, am făcut această remarcă, pentru că este o informaţie reală şi este o bucurie pentru noi, cei care reuşim să aducem fonduri în judeţ şi să promovăm anumite proiecte în interesul celor care gestionează sau administrează fiecare comună în parte.

În rest, toate sunt bune şi frumoase, şi cu multe lipsuri, pe care încercăm să le înlăturăm pe parcursul activităţii noastre”, a comentat Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5