În perspectiva alegerilor din Bistriţa-Năsăud,

Ioan Oltean doarme liniştit

Deputatul Ioan Oltean nu este …sensibilizat de sondajele de opinie care indică victoria USL la alegerile locale din 2012, anunţându-şi adversarii politici că “doarme liniştit, fără vise şi alte gânduri”. Şi asta, pentru că din 2008 încoace, în Bistriţa-Năsăud s-a făcut mai mult decât în cealaltă perioadă de după Revoluţie, iar electoratul vede faptele şi nu poate fi păcălit.

“Nu avem niciun semn de emoţie, absolut niciun fel de emoţie, în ceea ce priveşte campania electorală şi rezultatele la alegerile din judeţul Bistriţa-Năsăud. În ceea ce priveşte judeţul Bistriţa-Năsăud, dorm liniştit, ştiu foarte précis. Am nelinişti în alte judeţe, dar în ceea ce priveşte Bistriţa-Năsăud dorm liniştit, nu am nici vise, nici nu am alte gânduri. Sunt convins că lucrurile vor curge într-o direcţie absolut normală. Am făcut în acest judeţ mai multe decât au făcut alţii din 1990 până în 2008. Cred în responsabilitate şi în buna credinţă a oamenilor din acest judeţ, nu cred că pot fi păcăliţi, înşelaţi. Fapta e faptă”, a declarat Ioan Oltean, în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit acestuia, “Bistriţa-Năsăud este un adevărat şantier”, deoarece “nu există comună în care să nu se implementeze cel puţin un proiect”, indiferent de culoarea politică.

În context, liderul PDL a făcut referire şi la fondurile direcţionate înspre municipiul Bistriţa de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. “S-au semnat contracte de patru milioane de euro, vă va spune primarul că se semnează contracte de 10 milioane euro, contracte care nu s-ar fi semnat dacă pe mine mă chema R.M şi nu I.O.”, a explicat Ioan Oltean.

Singura nelinişte a liderului PDL BN este cea cu privire la imagine, nu sondajele de opinie. “Ştim cu toţii că nu este o imagine care să ne lase să dormim liniştiţi, imaginea noastră este, în multe privinţe, neatractivă. Noi credem că această neatractivitate nu are justificările cele mai profunde, vom încerca să demolăm orice fel de dezinformare, critică nejustificată la adresa noastră, astfel încât populaţia să ştie exact ceea ce am făcut în ţară, în Bistriţa-Năsăud, pentru ca atunci când va veni vremea să ne judece, să ne judece corect după ceea ce am făcut, nu după minciunile unora sau altora”, a mai explicat democrat-liberalul bistriţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5