Ioan Oltean: „Şansa României stă într-un guvern PDL-PNL”

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean consideră că, şansa României este formarea unui guvern postelectoral alcătuit din PDL şi PNL. Cooptarea post-alegeri a liberalilor este condiţionată însă de lipsa de pretenţii a lui Crin Antonescu.

Oltean vede un viitor ,,guvern de dreapta, format din PDL si PNL, dacă se renunţă la orgolii”. De altfel, Ioan Oltean a declarat vineri în cadrul unei conferinţe de presă, că PNL nu are altă şansă decât să intre la guvernare cu PDL, deoarece Crin Antonescu va pierde alegerile prezidenţiale. El a menţionat faptul că, nu este în atenţia PDL o fuziune cu PNL. „Este vorba doar de o asociere”, a menţionat liderul judeţean PDL.

„Interesul lui Crin Antonescu nu reprezintă interesul Partidului Naţional Liberal. Legătura lui Crin Antonescu cu Ion Iliescu este una împotriva firii, victima asociată cu propriul său călău. (…) PNL prin Crin Antonescu refuză categoric orice negociere cu Traian Băsescu (…) Eu sper ca Tăriceanu să-şi recâştige funcţia, reparând o greşeală pentru felul în care a acţionat în 2008 (…) Crin Antonescu va pierde alegerile prezidenţiale, iar PNL nu are altă şansă, decât să intre la guvernare cu PDL”, a precizat deputatul PDL Ioan Oltean.

De cealaltă parte, liderul PNL Crin Antonescu a declarat că, preşedintele Traian Băsescu nu mai poate fi vreodată un partener de alianţă pentru PNL, declaraţiile privind opţiunea sa pentru un guvern PDL-PNL constituind o nouă formă de diversiune în speranţa de a trezi simpatia unor votanţi liberali şi de a provoca defecţiuni în acest partid.

Comentarii

07/11/09 16:53
costan

Baliverne de ale lui Oltean.Aceasta asociere a mai fost odata si a functionat de joi pana mai apoi.

07/11/09 16:38
costan

Baliverne de ale lui Oltean.Aceasta asociere a mai fost odata si a functionat de joi pana mai apoi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5