Ioan Peteleu, noul administrator public: Să facem din Bistriţa un oraş atractiv!

Primarul Ioan Turc a anunţat că Ioan Peteleu va ocupa funcţia de administrator public al municipiului Bistriţa, acesta urmând să se ocupe de Direcţia Tehnică, adică de toate investiţiile care se derulează, de la stadiul de studiu de oportunitate până la recepţie, dar şi de aspecte ce ţin de digitalizarea Primăriei etc.
„Mă bucur că dl. Ioan Peteleu a venit în echipă, este un om bine cunoscut în Bistriţa, lider de opinie, cu experienţă administrativă şi managerială cât se poate de serioasă. Dl. Ioan Peteleu este licenţiat în marketing, are master în Administraţie Publică, este specialist IT recunoscut, lucrează în domeniu de 20 de ani, a fost consilier local, viceprimar al municipiului Bistriţa. Cred că are toate acele calităţi care să facă din domnia sa un foarte bun administrator public. Voi fi cât se poate de strâns, exigent. Cer mult, la rândul meu dau foarte mult”, a declarat Ioan Turc.
Ioan Peteleu a precizat că este o responsabilitate foarte mare, însă consideră că are suficientă experienţă în mai multe domenii pentru a-şi duce la bun sfârşit acest mandat şi pentru a realiza, în echipă, tot ce a fost propus bistriţenilor în programul de guvernare locală. „Sunt un om de echipă, sunt determinat, mă consider creativ şi cred că împreună putem să facem din Bistriţa un oraş atractiv, civilizat, un oraş curat în care să ne placă la toţi să locuim”, a spus Ioan Peteleu.
„În context, Ioan Turc a menţionat că viceprimarul Sorin Hangan va avea în subordine Direcţia de Patrimoniu şi Direcţia de Servicii Publice, în timp ce viceprimarul Călin Stan va coordona Direcţia de Asistenţă Socială, Direcţia Municipală de Sănătate şi Direcţia de Administrare Pieţe.

Comentarii

14/01/21 15:43
Balan Marius- Horea

Felicitari tuturor ! Mult Succes !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5