Ioan Peteleu, viceprimar PNL: Am rămas fără atribuţii, dar nu am rămas fără drepturi. Cred că drepturile nu îmi pot fi luate

Aţi spus că schimbarea din funcţie se poate produce doar în Consiliul Local, aşa şi este. Dacă ar fi să găsim vinovaţii, cine e mai vinovat, primarul Ovidiu Creţu sau cei doi foşti colegi de partid, consilierii municipali Gelu Muthi şi Marius Armean, care în momentul în care se va pune pe tapet această problemă, e clar cum vor vota.

Ioan Peteleu, viceprimar PNL: În momentul de faţă, colegii noştri nu mai fac parte din echipa din care fac eu parte. Deci, ei pot vota aşa cum le spune sau le dictează conştiinţa.

Aveţi de gând să vă prelungiţi starea de agonie, cu ghilimelele de rigoare, până la următoarea şedinţă de Consiliu Local?

Ioan Peteleu, viceprimar PNL: Starea de agonie constând în …(n.r. –zâmbeşte)

Mă refer la relaţia cu primarul Ovidiu Creţu şi la atmosfera din Primăria Bistriţa.

Ioan Peteleu, viceprimar PNL: Bun, eu am rămas fără atribuţii, dar nu am rămas, aşa consider eu, nu am rămas fără drepturi. Deci, am nişte drepturi. Voi participa aşa cum am făcut şi până acum, şi săptămâna asta am participat la o şedinţă a Comisiei economice din care fac parte în calitate de membru, voi participa şi la celelalte şedinţe ale Comitetului director al echipelor de proiect şi îmi voi face treaba în continuare, fără a semna documente sau, mă rog, corespondenţa zilnică, lucru pe care îl făceam până acum.

Cred că drepturile nu îmi pot fi luate, iar până la şedinţa Consiliului din luna aceasta, în care mai mult ca sigur că va fi un proiect de hătărâre privind schimbarea mea din funcţie, voi continua să îmi exercit drepturile, să servesc cetăţenii, în calitate de consilier, dacă doriţi, nu neapărat de viceprimar.

Carmen Bulz

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5