Ioan Pintea a conferenţiat în cadrul Taberei de la Maieru

Zeci de tineri din Maieru şi Negreni au participat la o tabără de vară, organizată la Centrul Catehetic „Sfântul Arhidiacon Ștefan” din Maieru.
Tinerii au avut parte de un program de rugăciune, cateheze, drumeții, dar și seminarii pe diferite teme de actualitate. Diverși invitați, printre care subcomisar de poliție, Ramona Sangeorzan, de la Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud au abordat subiecte precum: siguranța pe internet, răspunderea penală și contravențională, discernământul tânărului în viața duhovnicească. Managerul Bibliotecii Judeţene, Ioan Pintea, a conferenţiat, la Filiala „Sever Ursa” a bibliotecii, despre importanţa lecturii, despre scriitorii români şi străini, amintind şi proiectele Bibliotecii Judeţene în Anul Cărţii.
Tinerii au participat la Sfânta Liturghie săvârșită de preoții Radu Mureșan, Ioan Lăpuște şi Marian Văcariu.Tabăra de vară a fost organizată de parohia Maieru, cu sprijinul Primăriei, a Liceului Tehnologic „Liviu Rebreanu” din localitate și a Ocolului Silvic, în parteneriat cu parohia Negreni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5