PNL B-N cere demisia Guvernului Boc

Ioan Ţintean: Huiduielile trimit Puterea în vacanţă definitivă

Organizaţia judeţeană PNL Bistriţa-Năsăud cere demisia Guvernului Boc şi declanşarea procedurilor pentru alegeri anticipate.

,,Cât despre preşedintele Traian Băsescu, PNL Bistriţa - Năsăud consideră că decizia îi aparţine acestuia, dar că principala misiune a unui guvern PNL şi PC -PSD ar fi suspendarea preşedintelui, ca una din principalele măsuri pentru însănătoşirea climatului politic din România”, ne comunică Biroul de presă al PNL B-N.

Preşedintele PNL B-N, deputatul Ioan Ţintean, se declară consternat de declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu faţă de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu privire la pensii.

„Este inadmisibil ca preşedintele României să transmită mesaje care au un singur rezultat – învrăjbirea diferitelor categorii sociale. Iată, am aflat de la Traian Băsescu că sunt mai multe structuri ale Armatei Române, că există ofiţeri mai buni şi alţii mai răi, că sunt rezervişti care nu îşi merită pensiile”, a declarat deputatul Ioan Ţintean.

El a mai spus, că asemenea mesaje arată cât de jos a ajuns guvernarea Băsescu-Boc, mesajele de acest gen demonstrând că singurul scop al lui Traian Băsescu este subminarea încrederii românilor în Armată.

„Aşadar, nu mai este nimic şocant în ceea ce s-a întâmplat la Iaşi şi Focşani. A fost diferit în acest an faţă de alte ocazii. Nişte oameni şi-au strigat nemulţumirile. E firesc să se întâmple asta. Oamenii au dreptul să-şi spună păsurile. Ei sunt disperaţi, batjocoriţi şi sunt trataţi drept paraziţi”, consideră preşedintele PNL B-N, deputatul Ioan Ţintean.

Comentarii

26/01/11 09:42
maria

D-le Tintean,de ce nu au "huiduit" militarii atunci cind au intrat la pensie la sub 50 de ani ? si cind au iesit cu "ordonanta" de ce nu au cerut acelui guvern demisia? cine era la putere atunci? domnule Tintean sa nu prostiti pe toata lumea! Sotul meu a "aparat "si el tara a fost constructor pe santierele patriei si are sub 700 lei pensie .De ce nu sinte-ti obiectivi?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5