Ioan Ţintean, la deschiderea anului universitar la Extensia Bistriţa a Universităţii Tehnice: Avem şansa formării speciliaştilor, la noi acasă

Vicepreşdintele Consiliului Judeţean, Ioan Ţintean, a răspuns invitației conducerii Universității Tehnice Cluj-Napoca, de a participa la festivitatea de deschidere a noului an universitar de la Extensia Bistrița.

Mi-a făcut o deosebită plăcere, ca alături de prorectorul UCTN, ing. Daniela Popescu, prodecanul Facultăţii de Construcţii de Maşini, ing. Corina Bîrleanu, directorul Extensiei Universitare Bistriţa a UTCN, ing. Virgil Ispas, și alți profesori, să transmit studenților mesajul din partea autorităților locale.

Țin foarte mult la comunitatea academică bistrițeană și mă bucură enorm faptul că dorința noastră, de ani de zile, de a permanentiza la Bistrița un nucleu universitar de calitate, începe să-și arate rezultatele.

Ridicarea standardului educațional înseamnă o certitudine în plus că avem șansa formării specialiștilor de care avem nevoie, la noi acasă”, a transmis Ioan Ţintean.

Acesta a punctat faptul că România are cu adevărat nevoie de valori și de specialiști în toate domeniile

„Din punctul meu de vedere, studentul reprezintă o elită și am încredere că majoritatea vor reuși să finalizeze cu succes proiectul universitar la care s-au angajat. M-a bucurat să aud că, după centrul de la Cluj, Bistrița reprezintă cea mai mare extensie a UCTN din Transilvania. Asta înseamnă că avem tineri serioși, dornici să studieze și cu potențial”, a mai spus Ipan Ţintean.

Vicepreşedintele CJ BN şi-a arătat speranţa că împreună – tineri studenți, profesori și autorități – se va forma o echipă „care va contribui la dezvoltarea acestui județ și la recunoașterea Bistriței ca un oraș cu o intensă activitate academică”.

„Multă sănătate, putere de muncă și satisfacții profesorilor, mult succes, tuturor studenților bistrițeni!”, a adăugat Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5