No comment

Ioan Ţintean: Ruşine, Roberta Anastase!

,,Vreau să îmi fac cunoscută indignarea în ceea ce priveşte practica aceasta din campania electorală de a duce lucrurilor în derizoriu, şi fac aici referire la afirmaţiile Puterii, spunând că reprezentanţii PNL, PSD şi PC au plătit protestatarii ca să iasă în Piaţa Universităţii şi în toate oraşele din România, şi asta prin vocea Robertei Anastase, şi îi transmit prin intermediul dumneavoastră să îi fie ruşine că îndrăzneşte să facă asemenea aprecieri la adresa oamenilor care au ieşit în stradă.

Niciodată, PNL, PSD şi PC nu au plătit oameni să iasă în stradă, indiferent cine a fost la guvernare. Cetăţenii nu pot fi manipulaţi şi târâţi ca o cârpă de şters pe jos. Cetăţenii ştiu exact ce au de făcut şi ştiu cum să riposteze în raport cu Puterea”.

Comentarii

19/03/12 08:41
Vzitator

Rusine si voua asa zisi liberali care ati luat exemplul lui Crin Puturosul, recunoscut ca cel mai mare chiulangiu din parlamentul Romaniei pe bani publici. In loc sa-l inlaturati din fruntea PNL pentru ca face de ras partidul, voi il legitimati urmandu-i exemplul prost. 'Cetatenii stiu exact ce au de facut" si in cazul vostru.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5