Ioan Turc: Grupul TeraPlast este un exemplu că și la noi #SePoate!

Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de materiale pentru piața construcțiilor cu capital 100% românesc, este un exemplu că și la noi #SePoate.

Din calendarul vizitelor pe la societăți comerciale de succes nu putea lipsi întâlnirea cu bistrițenii care lucrează la TeraPlast, o afacere relocată de niște ani pe un teren limitrof municipiului, tocmai pentru a se putea extinde. Am discutat cu o parte dintre angajați și a reieșit importanța modelului de management al grupului, orientat pe creștere sustenabilă, vizibilă de la an la an, total diferit de variantele neperformante, centrate doar pe profit și cheltuirea ineficientă a banilor.

Alexandru Stânean, directorul general al TeraPlast, ne-a expus și situația la zi: “Niciodată platforma noastră nu a fost mai goală decât acum, ca urmare a comenzilor foarte mari pe care le avem. Din punctul nostru de vedere, aveți un guvern excelent, lucrurile se mișcă foarte bine în economie, ceea ce ne ajută mult”.

TeraPlast rămâne exemplul cel mai bun că un parc industrial în afara Bistriței ar fi soluția care deschide cele mai mari oportunități de dezvoltare a unui business.

 

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal  – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5