Jurnal de campanie. Stelian Dolha s-a întâlnit cu angajații RAAL

Am făcut o nouă vizită la RAAL, în fabrica din Prundu Bârgăului, la câteva săptămâni după ce, în calitate de prefect, am discutat cu directorul Paul Ilieș, despre variantele propuse de Guvern pentru a proteja angajații firmelor cărora le-a scăzut producția din cauza pandemiei.

M-am bucurat să văd că se redresează, compania are din nou comenzi și lucrează aproape de capacitatea obișnuită. Mi-au spus că măsurile cu timp parțial de munca accesate cu sprijinul Guvernului s-au dovedit o gura de oxigen pentru companie. Deci se poate.

Le-am spus să aibă încredere în continuare în noi și în Guvernul României, pentru că setul de măsuri de impulsionare a dezvoltării economice adoptate sau pe cale de adoptare vor fi un adevarat catalizator pentru firme, dar și pentru angajați.

Am mai discutat tot ieri cu angajații și despre alte probleme pe care le întâmpină în calitate de cetățeni ai județului, probleme pe care le cunosc și în rezolvarea cărora o să mă implic după 27 septembrie, iar susținerea de care m-au asigurat acești oameni mi-au demonstrat că lucrurile sunt pe un drum al normalității.

 

#BistrițaNăsăudÎnainteDeToate

 

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal  – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5