Ioan Turc, întâlnire cu bistrițenii în Piața Decebal. Ce au cerut comercianţii !

Astăzi m-am întâlnit cu comercianții și cumpărătorii din Piața Decebal, care m-au primit cu deosebită căldură și prietenie, urându-mi succes în alegerile din 27 septembrie.

Cei care vând în piața agroalimentară, unii de 20-30 de ani, mi s-au plâns că Primăria a făcut lucrări de mântuială la recenta încercare de modernizare a perimetrelor. Comercianții sunt nevoiți în continuare să stea vara în temperaturi caniculare, iarna în frig pătrunzător, iar marfa li se strică pe tarabe. Peste toate, prin acoperișul cel nou plouă!

I-am asigurat pe oameni că, după alegeri, voi demara proiectul prin care vom avea o piață modernă, închisă, cu temperatură controlată și spații frigorifice unde să-și poată depozita marfa, ca să fie vandabilă o perioadă mai mare. Administrația urbei noastre nu mai trebuie să fie o frână în calea progresului!

Vă mulțumesc tuturor!

#BistrițaÎnCareSePoate!

Ioan Turc

Comentarii

24/08/20 10:22

DAAAA-!!! Caldura mare, neicusorule... Ne şi imaginăm cum săreau toţi în sus de bucurie, mai ales când le-aţi spus… (sau aţi „uitat” prin omisiune să le spuneţi) - că tocmai aţi reuşit performanţa mondială să le tăiaţi 26% din pensii-!!! Aşa se întâmplă când un BUGETAR se strecoară într-un partid cu doctrină LIBERALĂ -!!! İncredibil. Fapt unic pe mapamond.
La mulţi ani de 23 August, liberalule-bugetar!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5