Ioan Turc: Mă angajez că tot ceea ce am spus în campania electorală va deveni realitate

Ioan Turc, cel care a câştigat alegerile pentru Primăria municipiului Bistriţa, a mulţumit în primul său mesaj bistriţenilor pentru faptul că au înţeles că oraşul are nevoie de o restartare.

„Le mulţumesc celor din echipa mea, îi mulţumesc lui Sorin Hangan – preşedintele Organizaţiei Municipale, Dianei Morar, lui Cristi Munthiu, lui Robert Munthiu. Am avut o echipă extraordinară de tineri alături de mine. Le mulţumesc tuturor celor care au fost zi de zi alături de mine în această campanie. Îi mulţumesc soţiei mele, mamei mele, lui Andrei. (...) Doresc să le spun bistriţenilor că începe o perioadă grea de muncă, îi asigur că toată energia mea o voipune în slujba comunităţii. Le promit şi mă angajez că tot ceea ce am spus în campania electorală va deveni realitate. Bistriţa va deveni un exemplu de bune practici în Ardeal şi în România. Vor veni alţii la Bistriţa ca să vadă cum se poate”, a declarat Ioan Turc.

Viitorul primar al Bistriţei le-a mulţumit tuturor celor care au ieşit la vot, în primul rând, celor care l-au votat, dar şi celor care au avut alte opţiuni. „Aşa este cinstit în democraţie. Oamenii au opţiuni. Am să le dau ocazia ca peste 4 ani să mă voteze într-un număr mult mai mare. Ne vedem la Primărie”, a transmis Turc.

În mesajul său, Ioan Turc a făcut referire şi la Lorant Sas – „care va conta mult în viitoarea administraţie,pentră că este inginer, onest” -  , omul care a făcut gestul prin care Alianţa PNL-USR-PLUS a devenit realitate.

Ioan Turc l-a felicitat pe viceprimarul Cristian Niculae, „unul dintre candidaţii cinstiţi”, care a crezut în şansa lui, s-a luptat pentru ea, a făcut o campanie „cât a putut de bună”. „Despre ceilalţi, numai de bine...”

„PNL, e posibil, nu mă hazardez acum, să fii câştigat alegerile la nivel judeţean.  Mă refer la un indicator esenţial, numărul oamenilor care vor locui în UAT-uri conduse de administraţii liberale. Aşteptăm scorul politic”, a concluzionat Turc.

 

 

 

Comentarii

28/09/20 07:57
Sergiu M.

Niculaie a piedut lamentabil testul de competență în asfaltarea pistei de biciclete de pe strada Drumul Cetății deci ca urmare a pierdut categoric și alegerile,
Incopetent cu este nu a reușit nici măcar să înceapă astaltarea pistei de pe Drumul Cetății.
Acum este rândul lui Turc să vedem de ce este în stare.

28/09/20 07:58
Victor U.

Spor la lucru pentru construirea noi Variante Ocolitoare Bistrița !

28/09/20 12:35
Virgil

Motto:
“Fii dar omul epocii; fă ca legea să înlocuiască arbitrarul; fă ca legea să fie tare”.
( Mihail Kogălniceanu)
Felicitătri domnului Ioan Turc noul primar liberal al Bistritei si mult succes. Bistrita avea nevoie vitală de o schimbare la nivelul conducerii primăriei de un edil hotărât să înceapă o muncă dificilă de corectarea a aberatiilor din perioada administratiei Cretu, care au adus orasului „faima” nemeritată de Caracalul Ardealului.
Ioan Turc , este un intelectual si un liberal autentic, care pe vremea lui Crin Antonescu s-a opus aliantei USL dintre PNL si PSD. Programul său pentru Bistrița va duce la situarea orasului in rândul celor dezvoltate la standarde europene, cu efecte favorabile in ridicarea calitatea vieții bistrițenilor:
Vezi: https://timponline.ro/ioan-turc-si-a-lansat-programul-pentru-bistrita-ap...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5