Ioan Turc: Voi fi primarul tuturor bistriţenilor!

             „Este o onoare să mă aflu astăzi aici, în calitate de primar al municipiului Bistriţa, o onoare pentru care-i mulţumesc lui Dumnezeu şi le mulţumesc tuturor bistriţenilor. Mă întorc după 13 ani în Primăria oraşului. Indiferent unde am lucrat, am fost un om de echipă. Vom forma o echipă puternică în Primărie pe care ştiu că mă voi putea baza în efortul de a da oraşului o administraţie de înaltă performanţă.

          Mă bazez pe susţinerea cetăţenilor oraşului, a cetăţenilor care m-au votat sau nu m-au votat, pentru că voi fi primarul tuturor bistriţenilor.

          Mă bazez pe suportul consilierilor locali, pentru că sunt sigur că ne dorim acelaşi lucru, dezvoltarea oraşului şi creşterea calităţii vieţii bistriţenilor.

          Mă bazez pe sprijinul presei care este un partener puternic şi necesar în procesul de informare a oamenilor, cât şi pentru evidenţierea problemelor acestora.

          Mă bazez pe sprijinul parlamentarilor din judeţul nostru şi pe susţinerea Guvernului României pentru toate marile proiecte pe care le vom transpune în realitate.

          Mă bazez pe înţelegerea familiei mele, pentru că greul de acum începe, până acum a fost doar încălzirea.

          Le mulţumesc foştilor primari ai municipiului, domnilor Florin Chereji, Marian Toniuc, Pavel Popescu, Vasile Moldovan şi Ovidiu Creţu pentru tot ceea ce au făcut în folosul comunităţii. Ne apucăm de treabă. Doamne ajută!”, a fost mesajul transmis de primarul Ioan Turc.

Comentarii

22/10/20 16:53
Virgil

Motto:
„Urechea ta fie pururea deschisă la adevăr şi închisă la minciuni şi la linguşire”.
(Mihail Kogălniceanu)
Ioan Turc este primul primar liberal al Bistriței ales pe 27 septembrie 2020, pentru următorii 4 ani. După 3 mandate de administratie PSD-istă bistritenii au ales schimbarea cu o uriasă sperantă. Asteptările bistritenilor sunt extrem de mari, iar noua adminstratie are o misiune dificilă dar nu imposibilă. Trebuie să înceapă cu o actiune sustinută de corectarea a aberatiilor din perioada administratiei Cretu, care au adus orasului Bistrita „faima” nemeritată de Caracalul Ardealului. In acelasi timp bistritenii asteaptă materializarea concretă a programului de guvernare locală pentru care au acordat votul echipei PNL si primarului Ioan Turc:
-Administrație transparentă și modernizată prin digitalizare;
-Administrație care are grijă de cetățenii săi;
-Bistrița-oraș verde și curat;
-Bistrița-oraș inteligent și atractiv pentru tineri;
-Bistrița-destinație culturală și turistică unică;
-Destinație pentru afaceri inovative;
Mult succes primarului Ioan Turc si echipei sale !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5