Primarul Ioan Turc va face „echipă bună şi performantă” cu viceprimarii Sorin Hangan şi Călin Stan

Consiliul Local Bistriţa, reunit în şedinţă ordinară, a ales cu 14 voturi „pentru” şi 7 abţineri pe cei doi viceprimari ai municipiului Bistriţa, care vor face echipă cu primarul Ioan Turc, pentru următorii patru ani. Astfel, viceprimar 1 este liberalul Sorin Hangan, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL, iar viceprimar 2 este Călin Stan, preşedintele USR Bistriţa.
„Avem viceprimari: viceprimar 1 - domnul Sorin Hangan, viceprimar 2 – domnul Călin Stan, aşa cum am anunţat de mai multe ori. Îi felicit, ne aşteaptă o perioadă foarte grea, ca să fiu tranşant, o perioadă în care vom fi obligaţi să muncim mult, să renunţăm practic la orice fel de divertisment. Sunt de două zile aici şi am înţeles care este amplitudinea problemelor din Primăria municipiului Bistriţa. Sunt convins că vom face o echipă bună, în interesul unei guvernări locale performante. Important este ca bistriţenii să simtă că în Primărie munceşte o echipă într-adevăr performantă şi bine intenţionată”, a declarat Ioan Turc.
Viceprimarul Sorin Hangan a mulţumit bistriţenilor pentru voturile acordate, care au făcut posibilă alegerea sa în această funcţie. „Vreau să le mulţumesc bistriţenilor că mi-au oferit această ocazie, îi mulţumesc domnului primar pentru încredere şi îi asigur pe toţi bistriţenii că voi fi dedicat programului de dezvoltare în administraţia oraşului nostru în care şi-a arătat încrederea majoritatea bistriţenilor. Nu mi-am dorit şi nu-mi doresc o funcţie, în schimb mi-am dorit şi-mi doresc privilegiul de a pune umărul, de a schimba la faţă unul dintre cele mai vechi burguri din Transilvania”, a declarat Hangan.
Viceprimarul Călin Stan a mulţumit pentru susţinere primarului Ioan Turc şi aleşilor care i-au acordat votul de încredere. „Mulţumesc colegilor care m-au votat în Consiliul Local, celor 14 colegi. I-am asigurat şi pe ceilalţi colegi din Consiliul Local că vom avea o colaborare bună în următoarea perioadă. Să nu uităm că ne implicăm pentru interesul cetăţenilor, pentru interesul municipiului Bistriţa”, a spus Călin Stan.
Deocamdată nu au fost stabilite atribuţiile pentru fiecare viceprimar în parte. Potrivit primarului Ioan Turc, în perioada imediat următoare va fi numit şi un nou administrator public, foarte posibil şi înainte de alegerile parlamentare.
În cadrul şedinţei a fost aleasă şi componenţa comisiilor de specialitate a Consiliului Local Bistriţa. „Am constituit comisiile de specialitate, au fost aleşi preşedinţii acestor comisii. Pentru Comisia Economică, preşedinte este d-nul Florin Urâte, pentru Comisia de Urbanism – d-nul Ioan Peteleu, pentru Comisia Juridică – d-nul Filip Tudor. De asemenea, a fost ales preşedintele de şedinţă pentru următoarele trei luni, în persoana domnului Ioan Peteleu”, a menţionat primarul Ioan Turc.
La nivelul CL Bistriţa au fost stabilite şi grupurile politice. Celor zece aleşi PNL, li s-au alăturat cei doi de la USR-PLUS, Dan Ciobănică şi Attila Mate. PSD şi PMP au grupuri proprii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5