Ionuţ Simionca (PMP): Voi fi deputatul tuturor bistriţenilor. Promit să nu dezamăgesc pe nimeni

Liderul filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară, Ionuţ Simionca, este unul din cei doi beneficiari ai redistribuirii mandatelor de la nivel naţional. Munca depusă de acesta în campanie se pare că a dat roade, chiar dacă la nivel judeţean PMP nu acumulat 5% din voturi.

         „Mă simt responsabil pentru încrederea pe care am primit-o. Odată confirmata de către BEC, funcţia de deputat pe care am obţinut-o mă face să simt responsabilitatea pe care o am de acum încolo. Mă simt responsabil faţă de cei care mi-au dat votul şi le mulţumesc pentru încrederea acordată. Mă simt responsabil faţă de echipa mea care m-a ajutat să obţin acest rezultat şi le mulţumesc pentru aceasta. Mă simt responsabil faţă de cei care nu m-au votat, pentru că nu am reuşit să le câştig încrederea, dar o sa încerc ca prin munca mea în calitate de deputat să le arăt că s-au înşelat.

Aşa cum am spus în campania electorală, voi fi deputatul tuturor bistriţenilor şi am să fac tot posibilul ca să apăr interesele judeţului Bistriţa -Năsăud. Promit să nu dezamăgesc pe nimeni!”, a transmis pe facebook Ionuţ Simionca.

Comentarii

16/12/16 07:06
alegator

Mult succes! Sa nu uitati ce ati spus astazi, pentru ca Basescu oricum nu va va lasa sa faceti ce vreti.

16/12/16 09:09
Vizitator

Schimbarea sistemului de vot la fiecare ciclu electoral este o aberatie generatoare de tot felul de anomalii. Atata vreme cat partidele sunt nereformate, revenirea la votul pe liste de partid reprezinta un mare pas inapoi. Sistemul de vot uninominal pune accentul pe individ, responsabilizandu-l in fata electoratului si nu pe gloata precum cel cu liste.
Sistemul de vot pe liste de partid este mai degraba un fel de „aranjament politic” si o forma de neasumare directa a relatiei candidatului cu alegatorii. „Jocurile” sunt facute de catre partide iar alesii sunt cei din fruntea listei care nu au nici o responsabilitate in fata alegatorului.
La asta se mai adauga si alte tampenii cum a fost „ordonanta traseistilor” sau alegerea primarilor dintr-un singur tur de scrutin, care au consecinte indirecte si asupra alegerilor parlamentare.
Revenind la concret, cu ce-i mai bun Daniel Suciu pus de partidul sau pe un loc eligibil decat unul care a iesit la redistribuire precum Ionut Simionca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5