Ionuţ Simionca, către bistriţeni: Vă pot promite un oraş mult mai bine gospodărit, funcţional şi curat

Dragi prieteni,

Nicăieri nu este mai bine ca acasă, iar casa mea este Bistriţa! Cu toate ca am trăit mai mult de zece ani în SUA, m-am întors în Bistrita pentru că aici este familia şi oraşul meu. Mai sunt încă două săptămâni de campanie electorală, zile şi nopţi în care, voi, dragii mei prieteni, veţi putea să alegeţi dintre noi, cei zece care dorim să administrăm această minunată urbe. Nu este greu să alegeţi un politician, unul care ştie să vorbească, ştie să vă promită lucruri, ca şi cum acestea se vor şi materializa, se vor înfăptui, deşi, toate promisiunile pe care vi le fac nu au nici un fel de acoperire în faptă. Dupa cum bine ştiţi, în comparaţie cu toti ceilalţi contracandidaţi, eu nu am mai făcut politică. Ei au avut şansa să demonstreze ce îşi doresc pentru oraşul nostru şi nu au făcut-o. Eu vin să făptuiesc, eu sunt un gospodar, un om care a învăţat că dacă vorbele nu au acoperire în fapte, atunci nu eşti decât un politruc fără sentimente. Sunt convins că vom putea să lucrăm împreună, să reconstruim din temelii acest oraş frumos, să reclădim speranţa de mai bine.

Încrederea este de-o importanţă capitală în relaţia dintre oameni, iar eu vin şi vă propun să avem încredere unii în alţii. Nu sunt politician, aşa că nu ştiu să înşel încrederea nimănui, nu vă promit luna de pe cer şi nici un oraş perfect, însă vă pot promite un oraş mult mai bine gospodărit, funcţional şi curat.

Dragi prieteni, vă spuneam la începutul acestei scrisori deschise că nicăieri nu e mai bine ca acasă. Aşa este, iar, dacă Bistriţa tot e casa noastră comună, haideţi să o facem să zâmbească.

Cu prietenie, Ionuţ Simionca, candidat PMP la Primăria Bistriţa

Comentarii

20/05/16 15:54
alegator

Da..., ”Încrederea este de-o importanţă capitală!”
Tocmai de acea nu putem avea încredere în reprezentații domnului Băsescu, pentru că acesta ne-a mințit timp de 10 ani și a dezvoltat o mafie personala ce a jefuit acesta țară fără rușine. Tot așa de ”mieros...” și gata să ne ofere ”să trăim bine..” era și în campaniile trecute. ”Lupul își schimbă părul dar năravul ba..!” Deci nu vom vota o nouă mafie, care dor promite și apoi jefuiește și ne umilește!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5