Ioan Turc: Ne-am făcut datoria. Mulţumesc celor care ne-au susţinut. Top 10 organizaţii PNL!

Preşedintele PNL B-N, Ioan Turc, a mulţumit, în cadrul unei conferinţe de presă, tuturor celor care s-au prezentat la vot şi celor care au votat pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să obţină cel de-al doilea mandat. În judeţul Bistriţa-Năsăud, PNL şi Klaus Iohannis au obţinut aproape 72 de procente, rezultat care plasează judeţul în Top 10 naţional.
 
„Încă o dată ne-am făcut datoria, am reuşit să bifăm într-un mod excepţional un rând de alegeri de o însemnătate uriaşă pentru această ţară. Le mulţumesc într-un mod cu totul şi cu totul special conjudeţenilor noştri care au ieşit la vot, care au votat pentru o Românie normală. Le mulţumesc şi celor care au ieşit la vot şi l-au votat pe contracandidatul preşedintelui Iohannis, pentru faptul că au făcut un exerciţiu absolut democratic. Le mulţumesc celor care în primul tur au votat cu USR PLUS, mulţumesc electoratului PMP, care în mod categoric l-au susţinut pe Klaus Iohannis”, a declarat Ioan Turc.
 
Liderul liberal a prezentat top 10 organizaţii din Bistriţa-Năsăud care au obţinut scoruri foarte bune în turul II.
 
1.Runcu Salvei – 85,66%
 
2.Tiha Bârgăului – 85,66%
 
3.Spermezeu - 83,59%
 
4.Dumitra – 82,44%
 
5.Feldru – 82,30%
 
6.Şieu Măgheruş – 81,88%
 
7.Livezile – 81,79%
 
8.Rebra – 80,97%
 
9.Lunca Ilvei – 80,72%
 
10.Leşu – 79,78%
 
„Am câştigat în toate oraşele, felicit Organizaţia Bistriţa care a muncit enorm în această campanie. Îi felicit pe bistriţenii care, iată, a treia oară consecutiv, dacă este să ne raportăm şi la referendum, a patra oară consecutiv, ne arată o susţinere formidabilă. Îi asigurăm de faptul că vom întoarce, după alegerile locale, cu multă mulţumire ceea ce ei ne dau astăzi, printr-o bună administrare a municipiului. Năsăudul a avut un scor remarcabil. La Sângeoez Băi e un scor care, din punctul meu de vedere, închide povestea pe alegerile locale de anul viitor. Să nu uităm că am avut un băiat, un fost membru PNL, care a migrat la un alt partid politic şi care a făcut tot felul de piruete în ultimii trei ani de zile prin Sângeorz Băi. Pe scurt, le mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut, le datorăm tot efortul şi consideraţia pentru ca în anii care vin acest judeţ, prin schimbarea unui comportament politic, să intre în rândul judeţelor bine administrate, cu un nivel bun de viaţă. Ne-am săturat, nu mai putem accepta să fim cei mai săraci români. În judeţul Bistriţa-Năsăud, conform INS, trăiesc cei mai săraci români, avem cele mai mici venituri din România. Tot ceea ce ţine de noi, începând cu această guvernare, continuăm cu guvernarea locală, după alegerile locale, şi după alegerile parlamentare, printr-o echipă omogenă cu preşedintele României, cu siguranţă vom da cel mai bun exemplu de administrare naţională, judeţeană şi locală”, a spus Ioan Turc.   
*** 
La conferinţa de presă, dintre preşedinţii de filaile din Top 10 a fost prezentă Mia Bozga, liderul PNL Tiha Bârgăului, care a menţionat că a fost o prezenţă foarte bună, cu un plus de 500 de voturi faţă de turul I.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5