Ioan Turc (PNL B-N): Acea barieră de la Viişoara putea fi realizată şi de Primăria Bistriţa. Sunt convins că şi Ovidiu Creţu regretă ceea ce s-a întâmplat

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal, Ioan Turc, şi-a exprimat întreaga compasiune pentru drama familiei care şi-a pierdut cei patru copii în accidentul de la Viişoara, precizând că această situaţie „nu trebuie să primească niciun fel de conotaţie politică”.

         „Vreau să vă spun faptul că atunci când am iniţiat construirea cartierului de locuinţe sociale de la Viişoara – este proiectul meu, am cumpărat acel teren în anul 2006 -  nu mi-am putut imagina că primăriei nu-i vor ajunge 11-12 ani pentru a face o amărâtă de barieră. Acea barieră putea fi realizată şi de municipalitate, nu doar de către CFR. Atâta timp cât banii, din punctul meu de vedere şi al multor bistriţeni, se aruncă, se risipesc pe tot felul de proiecte megalomanice, pe tot feluri de nonsensuri, eu cred că grija pentru siguranţa oamenilor, pentru securitatea oamenilor, pentru sănătatea oamenilor din acest oraş trebuie să fie mult, mult mai pregnantă”, a declarat Ioan Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Liderul PNL B-N a precizat că primarul Bistriţei nu are o situaţie foarte confortabilă şi, dintr-o anumită perspectivă, îl compătimeşte. „Sunt convins că este afectat de ceea ce s-a întâmplat, dar cei care obţin girul oamenilor pentru ca temporar să exercite anumite calităţi publice trebuie să fie cu mult mai responsabili. (...) Sunt convins că şi Ovidiu Creţu regretă ceea ce s-a întâmplat, dar nu este scuzabil. Eu cred că are conştiinţa încărcată, am această certitudine”, a mai spus Ioan Turc. 

Comentarii

07/06/17 10:31
Vizitator

După accidentul din decembrie 2015 de la Viișoara, în urma căruia patru persoane aflate într-un taxi au murit, primarul Cretu a promis ca o să amplaseze o barieră la trecerea la nivel cu calea ferată. De atunci a trecut mai bine de un an si jumatate, dar acea banala bariera nu s-a instalat iar aceasta delasare a mai costat vietile a inca 5 persoane. Si totusi, lingaii lui Cretu sustin ca acesta nu are nici o vina. Intr-o tara civilizata, un individ ca Cretu nu ar mai fi ramas primar, ci ar fi devenit demult o amintire.
Vezi: http://www.timponline.ro/primarul-cretu-vrea-bariera-la-trecerea-la-nive...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5