Ioan Turc: PNL BN a strâns 40.300 semnături pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis

            Preşedintele Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că filiala judeţeană a încheiat campania de strângere de semnături în vederea susţinerii candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat la Palatul Cotroceni.

          „Faţă de targetul de 34.000 semnături, am adunat un număr de 40.300 de semnături. Le mulţumesc tuturor celor care prin semnătura lor susţin candidatura pentru un al doilea mandat al preşedintelui Klaud Iohannis. Îmi cer scuze celor care, nu puţini, ar fi semnat dar nu am reuşit să ajungem, fiind o perioadă destul de scurtă de timp. Îi asigur pe toţi conjudeţenii noştri de faptul că preşedintele Klaus Iohannis este de departe cea mai bună soliţie pentru România. Preşedintele Iohannis nu este un preşedinte spectaculos, dar este un preşedinte eficient. Reprezintă excelent România pe plan internaţional, iar pe plan intern a fost reduta în care PSD a lovit în toţi aceşti ani, inclusiv prin diminuarea atribuţiilor preşedintelui, dar a fost reduta de care nu s-a putut trece”, a declarat Ioan Turc.

          Liderul PNL B-N a menţionat că preşedintele Iohannis, alături de milioane de români, au blocat adoptarea Ordonanţei 13, împiedicând PSD „să scoată România din UE”. „Preşedintele este un om de construcţie şi mai puţin un om de luptă, de uzură sau de gherilă politică. Din calitatea sa de primar al Sibiului, a fost omul care a scos Sibiul din cenuşiul comunist, fiind primul oraş din România care a făcut acest pas. O spun cu multă încredere, preşedintele Iohannis, după un mandat în care a fost obligat să reziste unor atacuri permanente ale PSD îndreptate împotriva interesului naţional, împotriva statului de drept, în cel de-al doilea mandat va construi alături de un guvern responsabil şi alături de o majoritate parlamentară responsabilă”, a declarat Ioan Turc.

Comentarii

18/09/19 16:38
Toni

Conform unor surse PNL, este posibil ca președintele Klaus Iohannis să vină la Bistrița sâmbătă 21 septembrie, cu ocazia celei de-a 29-a Întâlniri a Sașilor de pretutindeni, la care sunt așteptați peste 1.500 de participanți. Aceasta vizita a presedintelui ar fi bineprimită deoarece bistritenii sunt oameni ospitalieri. Si in plus, Kalus Iohannis a fost coleg la Liceul Bruckenthal din Sibiu cu Johann Dieter Krauss, preotul paroh al Bisericii Evanghelice din Bistrita .
De altfel, Klaus Iohannis a mai venit la Bistriţa si in septembrie, 2014 prilej cu care a făcut o scurtă vizită chiar în Biserica Evanghelică:
vezi: https://timponline.ro/iohannis-a-vizitat-biserica-evanghelica-si-a-dat-m...

19/09/19 07:38
THEO

Ar murdări evenimentul.

19/09/19 09:08
cititor

Nu va imbatati cu apa rece, ptr ca toti cei aflati astazi la putere vor vota impotriva lui Gica Contra ( cum il numesc ei ) si la votarile care urmeaza, vor iesi cei de la HASTAG !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5