Ioan Turc: Radu Moldovan candidează la preşedinţia CJ sau de prim-ministru?

Liderul PNL B-N, Ioan Turc,  l-a luat în colimator pe preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD B-N vizavi de anunţarea candidaturii, precizând că unele obiective asumate de Emil Radu Moldovan ţin de primul-ministru.

          „O nedumerire. Nu înţeleg la ce doreşte să candideze domnul Radu Moldovan, la preşedinţia Consiliului Judeţean sau îşi doreşte să devină prim-ministru în Guvern, pentru că justifică opţiunea pentru încă un mandat prin dorinţa de a începe anumite investiţii. Master Planul de apă-canal vine din fonduri europene. Realizarea de reţele de gaz este un proiect al Guvernului României. Realizarea unei centuri ocolitoare se poate face cu bani guvernamentali, e o investiţie care poate fi realizată de către Guvern. Autostrada Nordului, m-am speriat, ce are Radu Moldovan cu Autostrada Nordului? Îi transmit lui Radu Moldovan să se hotărască ce doreşte, la Consiliul Judeţean sau la Guvern, numai că la Guvern mai devrem de cam opt ani de zile nu există variante”, a declarat Ioan Turc.

          Prezent la conferinţa de presă, secretarul general al PNL B-N, Ovidiu Florean,  a  precizat că preşedintele Radu Moldovan „din iunie, nu va mai face încă o tură la Consiliul Judeţean”, în schimb, „va face foarte multe ture la DNA”. El l-a acuzat pe preşedintele CJ că nu face nimic la nivel administrativ, ocupându-se mai mult de politică, luându-şi concediu etc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5