Ioan Turc: Restart pentru PNL Bistrița-Năsăud! În 2024, ne propunem câștigarea alegerilor locale! Subprefectul Ioan Zăgrean și-a arătat disponibilitatea de a candida la președinția Consiliului Județean

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, primarul Ioan Turc, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că echipa de conducere a formațiunii restartează activitatea filialei județene, fiind propus un calendar de activități până în ianuarie 2023.

          „Cea mai mare parte a efortului va fi destinată identificării de candidați buni și foarte buni pentru alegerile locale din 2024, pentru că dezideratul nostru este câștigarea alegerilor locale din 2024. Ceea ce s-a întâmplat în anul electoral 2020 dorim să se repete în 2024, avem toate argumentele pentru a ne propune un asemenea obiectiv. Totul ține de capacitatea noastră de mobilizare, de modul în care ne vom implica. Bineînțeles că administrația ne ocupă cea mai mare parte a timpului, dar serile, weekendurile și ori de câte ori este necesar vom face și politică, adică vom fi în teren, la firul ierbii, vom discuta cu oamenii, cu organizațiile noastre locale și vom crea bazele pentru câștigarea alegerilor în 2024„, a declarat Ioan Turc.

          Liderul PNL BN a precizat că a câștiga alegerile locale înseamnă ca pe lângă funcțiile deja deținute să fie obținute și altele, inclusiv președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

          În context, secretarul general al PNL BN, subprefectul Ioan Zăgrean, a menționat că a fost conturat calendarul acțiunilor, iar mai multe ședințe ale Biroului Județean se vor desfășura în teritoriu, pentru a interacționa cu câți mai mulți primari, viceprimari, consilieri locali, vechi membri liberali care vor să se implice.

          “Facem acest lucru tocmai pentru că vrem să fim aproape de membrii noștri de partidși scopul final este de a recâștiga poziția pe care PNL  a avut-o. Pentru mine este o bucurie,  azi am citit sondajele și văd că PNL este în creștere. Sigur, nu ne putem baza doar pe sondaje, trebuie să vedem ce este în teritoriu, ce simțim noi”, a menționat Ioan Zăgrean.

Secretarul general al PNL BN, subprefectul Ioan Zăgrean, și-a reiterat disponibilitatea de a a-și asuma candidatura la președinția Consiliului Județean. "Chiar nu am nici cel mai mic stres, pot să o fac", a declarat Ioan Zăgrean. 

În context, Ioan Turc a adăugat că PNL trebuie să identifice candidatul care să acumuleze încredere din partea electoratului și că va fi suficient dacă va fi anunțat cu un an înainte de alegeri. "Sigur că ne vom calibra alegerea și în funcție de competitorul nostru, care nu este altcineva decât reprezentantul PSD. PNL se bate cu PSD și invers, de aceea vom fi cât se poate de atenți. (...) Sunt cât se poate de mulțumit de intenția domnului Zăgrean", a concluzionat Ioan Turc. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

31/05/22 15:58
Paul

După trei mandate de administratie PSD-istă dominată de ideile putine si fixe ale primarului Ovidiu Cretu care nu a tinut seama de opiniile cetătenilor si s-a incăpătânat să cheltuie banii publici pe tâmpenii care au adus orasului Bistrita faima nrmeritată de „Caracalul Ardealului”, bistritenii si-au pus mari sperante intr-o schimbare privind administratia locală. Primarul Ioan Turc a inceput in fortă cu eliminarea strutilor si merelor de plastic de pe străzile orasului , dar, din păcate lucrurile s-au oprit aici desi mai e mult până departe. In campania electorală din 2020 Ioan Turc promitea realizarea următoarelor obiective:
-Administrație transparentă și modernizată prin digitalizare;
-Administrație care are grijă de cetățenii săi;
-Bistrița-oraș verde și curat;
-Bistrița-oraș inteligent și atractiv pentru tineri;
-Bistrița-destinație culturală și turistică unică;
-Destinație pentru afaceri inovative;
Este aproape la jumătatea mandatului si nu a livrat nimic din toate acestea, dar deja se gândeste la următoarele alegeri.
Cu asemenea "performantă" slabe sanse de succes.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5