Primarul Ioan Turc și subprefectul Ioan Zăgrean, alături de tinerii liberali din Bistrița-Năsăud! Întâlnire pe tema accesării de fonduri europene

Palatul Culturii a găzduit o reuniune de lucru a membrilor TNL Bistrița-Năsăud. Alături de liderul Robert Linul au fost doi reprezentanți ai unei companii clujene de consultanță, care au prezentat oportunități și proceduri de urmat pentru accesarea mai facilă a fondurilor europene.  Tinerii colegi au fost foarte receptivi și interesați de tematica abordată, punând întrebări pertinente și manifestând un veritabil spirit antreprenorial.  

"La întâlnire au participat și președintele PNL Bistrița-Năsăud, domnul Ioan Turc, secretarul general al organizației județene, domnul Ioan Zăgrean, președintele PNL Bistrița, domnul Sorin Hangan, președintele organiyației seniorilor liberali, doamna Calo Viorica. A fost un bun prilej pentru a creiona planuri de acțiune și mobilizare reală a tuturor simpatizanților și activului de tineri liberali, în vederea unei abordări dinamice  a anului plurielectoral 2024. Entuziasm și energie avem, important e să ne unim eforturile!", a declarat liderul TNL BN, Robert Linul.

Președintele PNL BN, Ioan Turc, a felicitat echipa de tineret  pentru organizarea unui eveniment reușit în această seară. "O întâlnire de lucru, în care consultanți clujeni au prezentat modalități de accesare a fondurilor europene, a fost un bun prilej să cunosc tineri educați, interesați de oportunități de business în spirit liberal. Liderul organizației județene a TNL, Robert Linul, e un veritabil catalizator și un om de echipă care inspiră grupuri de tineri să i se alăture. Succes împreună!", a transmis primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5