Ioan Turc: Ştrandul arată ca şi acum 40 de ani când făceam băiţă acolo

          Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, consideră că toate proiectele administraţiei municipale a PSD sunt „ratate”, acesta găsind puncte slabe pentru fiecare investiţie derulată în Bistriţa.

          „Cum am ajuns să nu mai avem încredere în ceea ce spune PSD de 10 ani, de la nivelul Primăriei Bistriţa sau a calităţilor pe care le au unii sau alţii în cadrul Primăriei? Am observat că aproximativ toate proiectele foarte scumpe, pe care le-au promovat cei din PSD sunt ratate, ale căror vicii sunt evidente, sunt proiecte care nemulţumesc cetăţenii municipiului Bistriţa”, a declarat Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.

          Liderul liberal a făcut referire la Parcul municipal, care are, în opinia lui, multiple deficienţe, un exemplu fiind bordura de beton care împrejmuieşte spaţiile de joacă, „un pericol evident”. Acesta a catalogat Podul Berăriei drept „o ruşine”, reclamând faptul că strada Faleză „taman se repară”, iar bistriţenii nici nu au apucat să circule. Nici fântânile arteziene nu au scăpat de critici sau trotuarele şi pasajele din municipiu. În vizor a fost luat şi investiţia de la Ştrandul municipal, unde au fost „bani îngropaţi” fără rezultate spectaculoase.

          „Domnule primar, domnule viceprimar, domnule administrator al Bistriţei, ştrandul a fost finalizat anul trecut. A costat un milion de euro. Ce verificaţi? Nu a funcţionat decât câteva săptămâni. Unde-i milionul de euro? (...)  Eu care am trăit toată viaţa în acest oraş nu am văzut nicio schimbare în bine la ştrandul municipal. Ştrandul arată ca şi acum 40 de ani când făceam băiţă acolo, când mergeam cu clasa. Sunt bani îngropaţi şi atâta timp cât vom tăcea, fără supărare, ne merităm soarta”, a declarat Ioan Turc.

          Nu au scăpat de criticile preşedintelui PNL B-N nici „hidoşenia” care ar urma să fie construită pe B-dul Independenţei, respectivă pasarela pietonală, şi nici centrul intermodal de transport, care nu ar rezolva problema traficului, fiind doar o „autogară”.

          În context, Ioan Turc a făcut referire şi la proiectul de modernizare a Pieţei Centrale, menţionând că PNL este pentru „orice efort de restaurare, dar în folosul oamenilor”.

          „Vrem să circulăm normal pe stradă, să respirăm un aer curat. (...) Ni se propun variante care nu au nimic de-a face cu ceea ce vor oamenii. De aceea este extraordinar de important ca opinia publică să se mobilizeze. Acest oraş trebuie să profite de ceea ce are şi să îmbunătăţească”, a completat Ioan Turc.   

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5