Ioan Turc: Lucrările de reabilitare din zona centrală, un proiect ratat

Lucrările de reabilitare din zona centrală (strada Vasile Nașcu, Piața Mică, strada Albert Berger și perimetrul din fața Palatului Culturii) vor avea recepția finală. Nu intru în multe amănunte, pentru că bistriţenii cunosc această situație. Zona arată ca dezgropatā recent de către arheologi. Pe scurt: un proiect ratat, în care sunt îngropați bani europeni si banii bistrițenilor, deopotrivă. Proiect prost, materiale de slabă calitate, execuție pe măsura proiectului și a materialelor. Numitorul comun este dezinteresul și disprețul față de beneficiar, adică față de oamenii orașului nostru. Dacă prețul se ridică la fel ca şi la Ştrandul Municipal sau ca la pârtie, avem tabloul complet al acestui dezastru. Viitoarea administrație a orașului nu va avea doar sarcina de a investi în proiectele așteptate de către bistriţeni, ci și obligația de a reabilita lucrările noi.
Ioan Turc, preşedinte PNL BN

Comentarii

19/08/19 11:14
vizitator

"DOI ÎNCARCĂ, DOI DESCARCĂ, NOI CU DRAG MUNCIM!"Aceasta este deviza primariei Bistrita in mandatele lui Cretu. Lăsând la o parte mutarea statuilor după mintea lui cea proastă, care a făcut praf istoria orasului, Cretu a pus gând rău străzilor din centrul istoric, inlocuind pavajele si asfaltul de bună calitate cu dale de piatră pe care nu se poate circula. Si asta, in vreme ce la Bucuresti, a fost scoasă piatra cubică de pe Bulevardele Aviatorilor, Constantin Prezan, şi Piața Charles de Gaulle, aceasta fiind înlocuită cu asfalt, din cauza denivelărilor şi gropilor formate care ingreunau circulatia si necesitau interventii foarte dese in carosabil.
Un vechi proverb spune ca “inteleptul invata din greselile altora, desteptul invata din greselile proprii, iar prostul nu invata niciodata.” Primarul Cretu nu a invătat nimic nici măcar din greselile proprii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5