Ionel Tompa (ALDE): Primăria nu e o şcoală. Vasile Moldovan şi Ovidiu Creţu, singurii care au habar de buget şi proiecte

Ionel Tompa, responsabil de comunicare în cadrul ALDE Bistriţa-Năsăud, consideră că această campanie electorală, ce stă să se încheie, a fost una ternă, asta pentru că legiuitorii au căzut de la o extremă la alta, de la opulenţă electorală până la acest minim afişaj. Potrivit acestuia, la alegerile locale, prin multitudinea de candidaţi, există şansa să poţi discuta cu cât mai mulţi dintre potanţialii alegători, însă la alegerile parlamentare este aproape imposibil să poţi discuta cu majoritatea electoratului.
În context, profesorul Tompa a menţionat că ALDE – partid nou înfiinţat – a reuşit să evolueze foarte bine, sondajele arătând că în Bistriţa-Năsăud „se bate cu şanse mari pentru locul doi” asta prin prisma echipelor performante, „care au dorit să arate oamenilor un alt tip de politician”.
„Am constatat că, de fapt, există două persoane care candidează şi care au habar ce înseamnă un buget local, ce înseamnă nişte proiecte şi implementarea lor, şi anume Vasile Moldovan şi Ovidiu Creţu. Am urmărit cu mare atenţie dezbaterile electorale, am studiat programele candidaţilor, am făcut analize comparative şi am constatat că, într-adevăr, ceilalţi sunt în faza exerciţiilor de gândire, care nu este un lucru negativ, dar departe de ce trebuie să facă un primar.
Un primar nu se duce la şcoală la Primărie, el trebuie să fie a doua zi primar şi să lucreze, să cunoască problemele, nu mai e vreme de pierdut”, a declarat Ionel Tompa, în cadrul unei conferinţe de presă.
Tompa l-a luat în vizor şi pe Ovidiu Creţu, asta pentru că acum opt ani de zile şi-a cumpărat schiuri şi le ţine în debara, iar acum şi-a luat şi costum de baie pentru Aqualandul din.... Wonderland.
„Mai este un domn candidat. Eu am avut o părere mult mai bună despre dânsul în perioada când nu a fost candidat, domnul Stelian Dolha, confraţii de coaliţie îi spun Stelia Dolha Pierdoiu, poate fac vreo analgie cu Predoiu de la Bucureşti. I-am studiat cu atenţie oferta electorală şi pe lângă că a preluat o parte din idei din programul primarului nostru, dar este lipsit de substanţă. L-am urmărit la câteva emisiuni, o spun cu regret, am stat câte o oră şi nu am reuşit să desprind o idee fundamentală. Se observă la dânsul cu claritate că nu are experienţă managerială, se vede că nu a condus niciodată nimic, ori dintr-o dată primar la un municipiu cu pretenţii este absolut greu. Singurul program care se realizează de acolo este programul Campionatului European de fotbal”, a spus Tompa despre candidatul PNL.
În final, acesta a menţionat că are certitudinea că bistriţenii vor avea gândul cel bun să acorda votul ALDE, asta pentru că partidul propune oameni de calitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5