Ionel Tompa (purtător de cuvânt ALDE): Le sugerez liberalilor locali să citească un pic de istorie. E o blasfemie să spui că Cioloş e urmaşul lui Maniu

Prof. Ionel Tompa, purtătorul de cuvânt al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Bistriţa-Năsăud, consideră că primele zile ale campaniei electorale au oferit posibilitatea candidaţilor principalelor partide de a-şi prezenta oferta, de a o adapta la agenda publică a căteţeanului. Ionel Tompa le sugerează unor politicieni să pună mâna pe carte, să mai citească, pentru a nu comite „blasfemii” sau să dea teste la limba română.

         „În campania electorală, în legăturile directe cu electoratul ne propunem să atingem două lucruri, şi anume să prezentăm oferta noastră, programul nostru şi să receptăm dorinţele oamenilor şi să compatibilizăm dorinţele oamenilor cu programul nostru şi cu posibilităţile reale.S-a constatat că foarte multă lume apreciază realismul programului ALDE, în sensul că nu vine cu promisiuni fantasmagorice şi toate obiectivele pe care ni le propunem sunt corelate cu sursele. De exemplu, creşterile salariale, 2000 lei până în 2020, creştere de pensii sunt legate de dezvoltarea economică, care la rândul ei este legată de creşterea investiţiilor. Toate sunt fundamentate”, susţine prof. Ionel Tompa.

În opinia sa, campania a decurs, până acum, pe un trend pozitiv pentru ALDE. „Noi de obicei nu mergem să vorbim despre programele altora, nu mergem să vedem ce nu fac alţii, noi ne prezentăm ceea ce vrem să realizăm noi. Eu, personal, observ şi ce prezintă celelalte partide”, a precizat Tompa, referindu-se la principalii competitori ai ALDE, de pe dreapta eşichierului politic. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5