Ionel Tompa (purtător de cuvânt ALDE): Faptul că Cioloş este urmaşul lui Maniu şi Coposu e o blasfemie. Ţărăniştii şi liberalii au fost adversari

„PNL. Ei şi-au pierdut identitatea. Imnul e al PDL, sediul central e al PDL, au prim-ministru de împrumut, Cioloş, care gândeşte un guvern hibrid, între Guvernul Boc şi Cioloş, un fel de Ciolo-Boc. Programul PNL este format din cele 100 de jelanii ale lui Cioloş, care-s luate de la plagiatorul Ponta, o bună parte din ele. În 2012, Ponta le-a inserat tot într-un gen de proiect pentru România 2018, când sunt 100 de ani de la Marea Unire. PNL ne oferă un prim-ministru care are două calităţi. Ei zic că e onest şi cinstit, care e un pleonasm. Ori e onest, ori e cinstit, nu au stabilit încă. În al doilea rând, e cu bun simţ. Dar aici se opresc. Noi credem că primul-ministru al României ar trebui să fie şi priceput, şi vizionar, ar trebui să fie patriot, să iubească naţia asta şi să fie ataşat intereselor poporului şi nu unor trusturi străine sau a unor organisme internaţionale. În primul rând, trebuie să fie legat de popor.
La liberalii noştri locali vreau să le spun că nu e rău să citească un pic de istorie, să vadă că Maniu şi Coposu sunt ţărănişti, nu liberali. Faptul că Cioloş este urmaşul lui Maniu şi Coposu e o blasfemie, ca şi cum ai spune că Trabantul e urmaşul de la Mercedes Benz, Lamborgini etc. Un pic de carte nu ar strica, mai ales că Maniu şi Coposu, în perioade anterioare, au fost chiar adversari puternici ai liberalilor. Ei au fost principalii competitori, aşa cum este acum PNL cu PSD”, a comentat Ioanel Tompa, pe tema vecinilor de pe Pietonal şi de pe scena politică.

Comentarii

17/11/16 22:14
Pre voi fiare h...

Hopa! Ionel Tompa își ascute trompa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5