Ionuț Simionca: Agricultorii bistriţeni trebuie sprijiniţi, pentru asta Candidez!

Relieful si Clima judetului nostru nu sunt foarte prielnice pentru dezvoltarea marilor ferme, astfel majoritatea agricultorilor din Bistrita Nasaud au ferme mici si mijlocii. Deoarece am si eu o ferma medie stiu foarte bine problemele cu care ne confruntam, astfel o sa acord atentie mare rezolvarii unor probleme foarte importante pentru agricultori:
• Subvențiile pentru crescătorii de animale trebuie gândite si pentru micii crescători iar suma oferită trebuie sa stimuleze creșterea animalelor și să ne asigure competitivitate europeană:

• Lipsa de Predictibilitate influentează puternic investițiile strategice în acest domeniu, nu există nicio siguranță în timp cu privire la măsurile, legiile acordate pentru sprijiniriea agricultorilor.

• Birocrația excesivă intimidează și descurajează agricultorii – trebuie simplificate procedurile pentru acordarea subvențiilor pentru cultivarea terenurilor:

• Educarea si Informarea Agricultorilor – infințarea de Birouri sau Centre de Informare Agricolă pe langă Primării
Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud

Comentarii

10/11/16 17:21
alegator

Pana acuma de ce nu i-a ajutat Traian Basescu...? Nu mai prostiti lumea pentru ca taranul nostru are mult bun simt si intelepciune, ii simte pe sarlatani...!

10/11/16 22:07

Harnic om, stie ce e munca. Doamne ajuta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5