Ionuţ Simionca (PMP): Fac apel către PNL şi USR să propunem împreună un candidat la Şieu

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, deputatul Ionuţ Simionca, consideră că la alegerile locale parţiale de la Şieu, din 11 iunie, formaţiunile de dreapta trebuie să se coalizeze pentru a câştiga.

            „Pentru noi, cel mai important în comuna Şieu este să aducem un om capabil, un om care poate să câştige Primăria Şieu, o persoană care să susţină valorile de dreapta. Eu fac un apel către PNL, USR să propunem împreună un candidat. Dacă într-adevăr partidele de dreapta îşi doresc să câştige lupta împotriva PSD-ului, trebuie să numim un candidat cu o şansă reală şi să ne unim forţele. Dacă vom fi divizaţi, nu o să câştigăm şi iarăşi PSD şi ALDE, alianţa care e la putere acuma, vor câştiga”, a declarat Simionca, în cadrul unei conferinţe de presă.

            Liderul PMP BN a menţionat că va avea discuţii cu liderii politici de dreapta, săptămâna viitoare, o întrevedere preliminară având cu deputatul Iurişniţi de la USR. „Îmi doresc din suflet ca partea dreptă a politicii româneşti să câştige această primărie, dacă lucrăm împreună. Avem o persoană pe care am dori s-o nominalizăm să câştige, dar în acelaşi timp, suntem realişti de lupta care va fi la Şieu. Dacă toţi o să susţinem un candidat, toată partea dreaptă a eşichierului politic din Bistriţa-Năsăud, dacă toţi o să susţinem un candidat o să batem PSD-ul, alianţa PSD-ALDE. Semnalul meu ar fi către partidele de dreapta, de data asta să lucrăm împreună, să găsim un candidat potrivit, care să respecte valorile locului. Şieul era pe vremuri o comună cu care te puteai mândri, acum s-a cam lăsat, e totul gri”, a mai spus deputatul Ionuţ Simionca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5