PMP va avea candidaţi în toate localităţile. Simionca: Dacă nu se candidează pe liste comune la Bistriţa, PSD va câştiga

Prim-vicepreşedintele PMP B-N, Caius Cârcu, consideră că partidul este pregătit pentru ambele scrutinuri electorale din 2020, voturile de anul trecut arătând că PMP şi-a consolidat bazinul de voturi, ba mai mult şi l-a dublat faţă de 2016.

          „Am intrat în linie dreaptă la nivel de judeţ cu organizarea alegerilor locale, am stabilit un grafic de lucru cu organizaţiile din teritoriu. Stabilim priorităţi, teme locale de campanie şi liste de candidaţi. Preconizăm că până la 1 februarie să avem listele consolidate şi să putem face public candidaţii pentru municipiu, oraşe. Avem bazinul nostru de votanţi, credem că vom trece de 20% la nivel de judeţ la următoarele alegeri, iar pentru asta avem un mesaj foarte clar faţă de susţinătorii noştri: PMP va avea candidat în fiecare comună şi oraş al judeţului”, a declarat Cârcu.

          Acesta a menţionat că există tentaţia membrilor PMP de a trece la un partid mai mare, aceştia fiind curtaţi intens în ultima perioadă. „Sunt localităţi în judeţul nostru unde candidaţii noştri sunt de o mai bună calitate decât ai altora. Noi credem că şansa de a lupta real cu PSD este doar într-o alianţă, noi suntem deschişi pentru PNL şi USR PLUS”, a mai spus Caius Cârcu.

          Potrivit acestuia, printre temele de campanie locală se numără extinderea reţelei de gaze naturale în toate localităţile judeţului, dar şi transparenţă totală în administraţie.

          În context, liderul PMP, Ionuţ Simionca, a precizat că va propune partidelor de dreapta din Bistriţa să facă un sondaj de opinie comun pentru stabilirea candidatului pentru Primăria Bistriţa. „Sperăm că vom face o alianţă împotriva PSD. Propunem un sondaj comun al PMP, PNL şi USR PLUS, în care persoanele desemnate de fiecare partid să fie sondate, susţinut financiar de toate partidele. Asta dacă este înţelepciune şi se doreşte câştigarea alegerilor. Am avut discuţii şi cu cei din PNL şi vom avea şi altele pentru a încropi acest lucru. Dacă nu se candidează pe liste comune la Bistriţa, PSD va câştiga”, a mai spus Simionca. 

Comentarii

23/01/20 12:57
cititor

Mai... politrucii lu " peste ... " cea mai corecta alegere este PE INDIVIDUAL ( pe persoana fizica , cum zice Vanghelie de Bucuresti ) , NU LA GRAMADA ...

Prin asta se vede calitatea celui care va ocupa aceste functii in administratia tzarii si prosti sunt oamenii daca aleg " un partid " si nu o anume persoana individualizata, dupa instructia scolara, calificarile avute, precum si experientza si capacitatea manageriala a celui care va ocupa aceste functii .
"In grup " se risca sa fie ocupate functiile de niste " ciu.ciu.meti " numiti politic de catre partid...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5