Ionuţ Simionca (secretar general al PMP): Guvernul a alocat bani pentru toate UAT-urile din judeţ, cu excepţia comunei Cetate

Declaraţie politică

Bravo, ați înfrânt!

Mă uimește lipsa de responsabilitate, maturitate politică a reprezentanților PNL și PSD din Bistrița-Năsăud care îi sancționează pe locuitorii comunei Cetate pentru că administrația este condusă de un primar PMP.

Guvernul a alocat, în ședința de săptămâna trecută, bani pentru plata unor cheltuieli curente și de capital în toate toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului nostru, cu excepția comunei Cetate. 

Îi “felicit“ pe președinții PNL și PSD Bistrita-Nasaud, pe prefectul PSD și subprefectul PNL din Bistrița-Năsăud, pentru performanța de a-i pedepsi pe locuitorii comunei Cetate. Majoritatea PNL-PSD funcționează și în Bistrița-Năsăud la fel cum funcționează în întreaga țară – la nivel guvernamental și parlamentar.

Domnilor, acest sabotaj la adresa primarului PMP nu funcționează și toți românii, nu doar cei din Cetate, văd cum PNL și PSD își bat joc de țară.

Ați pierdut orice legătură cu problemele și realitatea noastră de zi cu zi. 

Reveniți cu picioarele pe pământ! 

 

Ionuţ Simionca, secretar general al Partidului Mişcarea Populară

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5