Bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru toate UAT-urile din Bistriţa-Năsăud

Preşedintele PNL B-N, Ioan Turc, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ vor beneficia de sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului. Hotărârea de Guvern urmează să fie adoptată la jumătatea acestei luni
Ioan Turc a menţionat că în prezent se lucrează la Proiectul bugetului de stat şi al asigurărilor sociale pentru anul 2023. Până la începutul lunii decembrie ar trebui să fie parcursă inclusiv perioada de dezbatere publică.
„Ne dorim ca bugetul să fie adoptat cât mai repede, pentru ca programele investiţionale ale UAT-urilor să aibă ritm. În mod particular, la Bistriţa, anul viitor, vor începe alte investiţii, alte şantiere mari, de aceea, în discuţiile pe care le am cu colegi din Guvern, cu parlamentari, am accentuat importanţa adoptării Bugetului de stat pe anul 2023 cât mai repede posibil”, a menţionat Ioan Turc.
Potrivit acestuia, în această perioadă se lucrează şi la depunerea ultimelor documentaţii pentru proiectele aprobate prin PNI „Anghel Saligny”. „Semnarea contractelor se va face electronic, primarii nu vor avea de făcut drumuri la Bucureşti . Anul viitor vor demara lucrări ample pe programul de investiţii „Anghel Saligny”, atât în judeţ nostru, cât şi în toată ţara”, a spus liderul PNL B-N.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5