Primarul Ioan Turc, o nouă întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, pentru a analiza investițiile finanțate de Guvern

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, s-a întâlnit cu premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria, pentru a analiza, pe fond, situația investițiilor guvernamentale în Bistrița și în județul Bistrița-Năsăud.
"Am discutat despre finanțarea, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a pasajului auto subteran din zona Gării – Tărpiului, dar și despre construirea, prin Compania Națională de Investiții, a Complexului Olimpic de Natație din zona Cocoș.
De asemenea, am vorbit despre obiectivul asumat de Primăria Bistrița privind introducerea rețelelor de gaz în localitățile componente Slătinița și Sărata, dar și despre așteptările mari ale administrațiilor publice din localitățile județului nostru referitoare la implementarea prin CNI și prin „Anghel Saligny” a unor proiecte absolut necesare. Aceste investiții ajută implicit și mediul antreprenorial.
Premierul a oferit asigurări că PNI „Anghel Saligny” este corect finanțat, la fel ca și Compania Națională de Investiții, ca variante de susținere a dezvoltării comunităților locale, dar și a economiei pe orizontală. Vom relua întâlnirile de analiză a investițiilor în fiecare stadiu important al derulării lor", a declarat primarul Turc, după întâlnirea cu premierul României.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5