IPJ BN: 52 de șoferi vitezomani au rămas fără permis

     Nu mai puțin de 52 de conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru faptul că au depășit cu mai mult de 50 km/h, viteza maximă admisă pe tronsonul de drum pe care au fost depistați.

    „În perioada 10-12 august a.c., polițiștii de la ordine publică și rutieră au acționat pe raza întregului județ, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră în trafic. Acțiunile au vizat combaterea uneia dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere: excesul de viteză. Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate aproximativ 450 de sancțiuni contravenționale, majoritatea conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de peste 170 000 lei”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Au fost reținute 71 de permise de conducere, dintre care 52 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 10 pentru depășiri neregulamentare, iar restul fiind pentru alte abateri pentru care legea prevede măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce. Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5