Irina Ciubucă şi Maya Alexandra Staicu, fetele de 10 de la Şcoala Ştefan cel Mare Bistriţa

Bucurie mare la aflarea rezultatelor la Evaluarea Naţională, două din cele trei medii de 10 pe judeţ fiind de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” Bistriţa. Irina Ciubucă şi Maya Alexandra Staicu sunt elevele de 10 ale şcolii care au terminat cei patru ani de gimnaziu cu media 10 şi bucuria muncii lor s-a văzut şi la Evaluarea Naţională.
Dirigintele celor două fete, profesorul de matematică Horaţiu Morar, are doar cuvinte de laudă la adresa lor: „Au fost două eleve foarte muncitoare, foarte atente la clasă, prindeau repede tot ce le spuneam. Nici ca profesor şi nici ca diriginte nu pot să le aduc niciun reproş. Sunt o mândrie pentru şcoală, dar şi pentru mine ca diriginte, la fel cum mă bucur şi de rezultatele clasei mele, care au fost foarte bune de-a lungul anilor. Nu poţi să ajungi aici decât prin muncă susţinută, alături de profesori şi de părinţi”.
Irina Ciubucă va opta pentru Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, profil bio-chimie, iar Maya Alexandra Staicu pentru Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, profil Informatică.
După cum ne informează prof. Claudia Feldrihan, profesoara de română a celor două eleve, avem o generaţie foarte bună, cei 97 de elevi având rezultate deobite, obţinând şase note de 10 la română şi două la matematică.
Le felicităm şi le dorim mult succes în viaţa de licean, cu rezultate la fel de frumoase. Cu asemenea copii nu putem decât să ne mândrim.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5