Vezi pentru ce liceu au optat primele zece medii

Au fost afişate rezultatele repartizării absolvenţilor de clasa a VIII-a. Cea mai mare medie de admitere, aşa cum era de aşteptat, a fost a Alexandrei Maya Staicu, de la şcoala „Ştefan cel Mare” Bistriţa, care cu nota 10, a optat pentru matematică-informatică, la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”.
Cu a doua medie, 9,99, sunt doi absolvenţi. Este vorba despre Daria Marian de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, care va merge la Ştiinţe ale Naturii la C.N. „l.R.” şi Irina Ciubucă, de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare”, care a ales tot Ştiinţe ale Naturii dar la C.N. „A. Mureşanu”.
A treia medie de admitere este 9,96 şi a fost adjudecată de Gabriela Seica de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud, care va urma specializarea Ştiinţe ale Naturii la CN „George Coşbuc”.
A patra medie, 9,91, aparţine lui Gabriel Vasile Dănescu, de la „Andrei Mureşanu” Bistriţa, care a rămas în şcoală la Ştiinţe ale Naturii.
Urmează pe locul V, cu 9,97, Maria Pop de la „Avram Iancu” Bistriţa, care va merge la matematică-informatică la „Liviu Rebreanu” şi Andrei Cătălin Moca, care a optat pentru acelaşi profil la acelaşi liceu.
Locul VI, cu 9,85, este deţinut de trei elevi, Jonathann Mogovan de la Liceul Creştin Logos, Viorelia Maria Motofelea de la Liceul „Liviu Rebreanu” Maieru, şi Alexia Samson de la Şcoala Ciocăneşti Suceava, cu toţii optând pentru Matematică-informatică la „Liviu”.
Pe locul VII, cu 9,84, se află două eleve, Ioana Maria Lazăr de la „Liviu Rebreanu” Bistriţa, care rămâne în şcoală la Matematică-Informatică, şi Narcisa Ionela Bucşa, de la Şcoala Gimnazială „Grigore Silaşi” Beclean, care merge la CN „Petru Rareş” Beclean, la Matematică-informatică.
Pe locul VIII, cu 9,83, sunt doi elevi – Claudiu Andrei Maziliu de la „Liviu Rebreanu”, care rămâne în şcoală la Ştiinţe ale Naturii, şi Rareş Andrei Sârbu, de la „Avram Iancu” Bistriţa, ce se îndreaptă spre „Rebreanu”, la Matematică-informatică.
Locul IX, cu 9,80, este deţinut de Bogdan Roşu, de la „Avram Iancu” Bistriţa, şi Alexandra Daria Kis, de la „Lucian Blaga” Bistriţa, ce optează pentru Matematică-informatică la „Liviu Rebreanu”.
Poziţia a zecea la medii este obţinută de Achim Caleb Sighiartău, de la Liceul Logos Bistriţa, ce merge la „Rebreanu”, la Matematică-informatică.
Statistic, cei mai buni elevi optează pentru profilele Matematică-informatică şi Ştiinţe ale Naturii, locul unu fiind ocupat de Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, urmat de colegiile naţionale „Andrei Mureşanu”, „George Coşbuc” şi „Petru Rareş”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5