Admitere. 1762 elevi repertizaţi în liceu, 198 locuri libere. Vezi pentru ce liceu a optat majoritatea elevilor din Top 10 medii de admitere!

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat astăzi rezultatele primei etape a repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor de clasa a VIII-a. 

Astfel, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud au fost repartizaţi 1762 elevi pe cele 1960 locuri disponibileîn funcție de una dintre opţiunile exprimate. Şapte elevi nu au putut fi repartizaţi deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal. Aceştia vor intra în a doua etapă a repartizării, programată în data de 8 septembrie, alături de absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat în această etapă, care nu s-au înscris sau care nu au avut situația școlară încheiată înainte de această etapă. Ponderea elevilor repatizaţi în judeţul nostru este de 99,4%. La nivelul judeţului au mai rămas libere 198 locuri, ceea ce reprezintă 10,1% din total.

Niciun liceu din judeţul nostru nu se află în top 20 instituţii după media de admitere pe liceu sau la specializările cu cele mai mari medii de admitere.

Colegiul Naţional Liviu Rebreanu apare în statistica liceelor unde sunt elevi cu 10. Este vroba despre  Avram Antonia, singura elevă din judeţ cu media 10, de la Liceul Tehonologic Liviu Rebreanu, care a  optat pentru CN Liviu Rebreanu, Matematică-informatică.

Primele 10 medii de admitere din judeţ sun între 10 şi 9,90, fiind împărţite de 14 elevi. Interesant este că 10 dintre aceşti elvi au ales Liviu Rebreanu.

Iată lista primelor 10 medii de admitere din judeţ şi opţiunile elevilor!

Media 10. Avram Antonia, de la Liceul Tehonologic Liviu Rebreanu, care a  optat pentru CN Liviu Rebreanu, Matematică-informatică.

 Media 9,99 . Ruxandra Brehar, CN Liviu Rebreanu, CN Liviu Rebreanu, matematică-informatică

Vasile Ivan de la Şcoala Gimnazială Romuli, CN Andrei Mureşanu, matematică-informatică

Media 9,98.  Diana Drăguş, de la Şcoala Gimnazială Avram Iancu,CN Liviu Rebreanu, Ştiinţe ale naturii

Media 9,96. Victor Vencsel, Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu din Năsăud, la Colegiul Naţional George Coşbuc, Matematică-informatică

Media 9,95. Roxana Şanta, CL Liviu Rebreanu, la CN Liviu Rebreanu, Ştiinţe ale naturii

Elena Câmpan, Şcoala Gimnazială Avram Iancu, la CN Liviu Rebreanu, Ştiinţe ale naturii

Media 9,94 - Diana Emrich, Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa, la CN liviu Rebreanu, Matematică-informatică

Media 9,93 - Elisabeta Buga, Şcoala Gimnazială Artemiu Publiu Alexi Sângeorz Băi, la Liceul Teoretic Solomon Haliţă, Matematică-informatică

Media 9,92 - Ana Bulz, Şcoala Gimnazială Romuli, la CN Liviu Rebreanu, Matematică-informatică

Paula Gherman, Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare, la CN Liviu Rebreanu, Matematică-informatică

Media 9,91.  Maria Şerban, CN Liviu Rebreanu, la CN Liviu Rebreanu, Ştiinţe ale naturii

Media 9,90. Laurenţiu Mureşan, Şcoala Gimnazială Iacob şi Ioachim Mureşanu din Rebrişoara, la CN George Coşbuc, Matematică-informatică

Mihai Iacob, de la CN Liviu Rebreanu, la CN Liviu Rebreanu, Ştiinţe ale naturii  

 

***

Conform calendarului admiterii în în învățământul liceal de stat, joi, 13 iulie, vor fi afișate rezultatele repartzării computerizate atât în unitățile de învățământ gimnazial absolvite de candidați, cât și în cele de învățământ liceal în care aceștia au fost distribuiți. În perioada 13 - 17 iulie vor fi depuse dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care elevii au fost admiși.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5