Îți place să fii în pas cu moda? Descoperă 5 elemente moderne pentru terasa ta

 Dacă ești pasionat de design și de amenajarea exterioară, ai descoperit cu siguranță că terasa are un potențial ridicat și cu puțină muncă și creativitate, poți transforma ușor acest spațiu într-unul creat special pentru relaxare. Designul este cheia pentru a modifica terasa într-un loc atrăgător și confortabil, potrivit pentru petreceri cu prietenii, seri romantice, picnicuri sau sesiuni de yoga.

Iată 5 elemente cool și moderne pentru terasa ta, care te vor inspira să amenajezi acest spațiu plin de potențial

  1. Mobilier modular

Acesta îți permite să adaptezi spațiul în funcție de nevoile și preferințele tale. Poți folosi bănci modulare, care sunt piese de mobilier cu spătar, care alăturate formează o canapea, sau despărțite funcționează ca scaune. De asemenea, măsuțele pliabile sunt extrem de practice pentru terasele mici, deoarece pot fi extinse când ai nevoie de ele și pliate când nu sunt utilizate, pentru a nu ocupa mult spațiu.

  1. Acoperiș retractabil

Un astfel de acoperiș este un element practic și modern pentru terasă. Acesta poate fi extins pe timp de vară pentru a te proteja de soarele puternic sau pentru a crea un spațiu mai intim, iar în timpul iernii poate fi strâns pentru a permite luminii să pătrundă în interior. Această soluție oferă flexibilitate în design și te ajută să te bucuri de terasă pe tot parcursul anului, nu doar atunci când este vremea frumoasă.

  1. Scaun suspendabil

Un scaun suspendabil aduce un aer modern și inovator terasei tale. Această piesă de mobilier atipică îți permite să te relaxezi la înălțime și să te bucuri liniște și confort în timp ce citești romanul preferat. Fie că îl amplasezi sub un copac sau alegi să-l atașezi direct de tavanul terasei, designul modern va atrage toate privirile. Poți achiziționa un scaun suspendabil gri de aici, confecționat din bumbac 100%, cu aspect modern, potrivit atât pentru exterior, cât și pentru spațiul interior.

  1. Grădină verticală

O idee inedită de amenajare a terasei poate fi transformarea peretelui exterior într-o grădină verticală vie. Plantele agățate pe verticală aduc natura mai aproape de tine și contribuie la îmbunătățirea calității aerului. Alege plante rezistente, potrivite pentru condițiile de lumină sau umbră de pe terasă și asigură-te că folosești și un sistem de irigare adecvat pentru a le menține în formă optimă.

  1. Proiector în aer liber

Dacă iubești filmele, de ce să nu aduci această experiență și pe terasă? Un proiector portabil este o opțiune distractivă care îți va permite să te bucuri de filme, seriale, meciuri sportive sau orice alt conținut video preferat sub cerul liber, alături de familie și prieteni.

În concluzie, folosind aceste elemente moderne, vei face din terasa ta un spațiu relaxant și versatil, ideal pentru a savura cafeaua sau micul dejun dimineața mai aproape de natură, sau pentru a practica exerciții fizice la apus.

Sursa foto: freepik.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5