Jandarmii bistriţeni, în mijlocul cetăţenilor de Ziua Naţională!

       Jandarmii bistriţeni vor fi prezenţi vineri, 1 decembrie a.c., în localităţile unde se vor desfăşura activităţi dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României, având ca misiune asigurarea măsurilor de ordine publică şi a siguranţei spectatorilor.

        Ca de fiecare dată, cu ocazia sărbătoririi actului istoric înfăptuit la 1 Decembrie 1918, Jandarmeria Bistriţa-Năsăud are un rol important în asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică, pe timpul desfăşurării activităţilor omagiale planificate de autorităţile locale. Se vor avea în vedere manifestările la care se aşteaptă o mare afluenţă a publicului, în acest sens, echipajele de jandarmerie vor fi prezente în stradă, acolo unde vor avea loc depuneri de coroane, manifestări religioase şi cultural-artistice dedicate Zilei Naţionale.

         Jandarmii bistriţeni vor participa şi de această dată la parada militară în municipiul Bistriţa, cu tehnica auto din dotare şi cu un detaşament de defilare.

         Jandarmii recomandă participanţilor la manifestările de 1 Decembrie, în scopul preîntâmpinării apariţiei unor evenimente sau incidente nedorite, să se conformeze indicaţiilor organizatorilor şi forţelor de ordine, să aibă un comportament civilizat, să nu aibă aspra lor arme de orice fel, artificii sau petarde, să semnaleze prompt orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială.    

       

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5