Juniorii liberali fac echipă comună cu seniorii partidului

COMUNICAT DE PRESĂ

Cluburile Studenţeşti Liberale au organizat în perioada 14-18 septembrie, la Slănic Prahova, a VII-a ediţie a Şcolii de vară ”I.C.Brătianu”. Evenimentul care s-a încheiat duminică, 18 septembrie a.c., a reunit 60 de tineri din toate filialele PNL.

Tema Şcolii de vară din acest an a fost ”Campania electorală – roluri şi responsabilităţi”. Invitatul special al acestei ediţii a fost Mircea Ionescu Quintus, care a aniversat, în acest an, 75 de ani de activitate politică în cadrul PNL. Elementul de noutate, cu care studenţii liberali au venit în acest an, a fost crearea unor echipe mixte, formate din tineri şi seniori, care să promoveze imaginea PNL în rândul electoratului.

Sesiunile au fost structurate sub forma unor cursuri care au inclus aspecte teoretice şi practice legate de organizarea eficientă a unei campanii electorale. Astfel, tinerii liberali şi-au însuşit noţiunile de bază ale campaniei electorale în cadrul unor traininguri susţinute de experţi în comunicare, marketing şi ”new media”. Liderilor PNL le-a revenit sarcina de a prezenta studii de caz concrete din campaniile politice la care au participat.

Studiile de caz referitoare la mesajele politice şi relaţionarea dintre candidat şi staff-ul de campanie au fost prezentate de parlamentarii PNL: Varujan Vosganian, Daniel Chiţoiu, Mariana Câmpeanu, Teodor Meleşcanu, Cristian Adomniţei, Cristian David şi Graţiela Gavrilescu. Aspectele legate de strategia de campanie şi echipa de implementare au fost susţinute de: Eduard Hellvig – secretar general, Claudiu Săftoiu – fost director SIE, Marian Petrache – preşedinte PNL Ilfov, Iulian Butnaru – secretar general adjunct.

Evenimentul a fost coordonat de Radu Surugiu – preşedinte CSL, Florin-Alexandru Alexe – preşedinte TNL, Victor Ionescu – vicepreşedinte TNL şi Radu Simionescu – preşedinte TNL Ploieşti şi membru în Biroul Naţional de Coordonare al CSL România.

CLUBURILE STUDENŢEŞTI LIBERALE

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5