Jurnaliştii, şi buni pistolari

Organizată de Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, cu prilejul Zilei Forţelor Terestre, având ca patron spiritual Sfântul Gheorghe pentru militarii din trupele terestre, aşteptata şi cunoscuta competiţie „Cupa Presei la Tir” s-a desfăşurat în Poligonul automatizat Livezile, la care au participat jurnaliştii din presa locală şi judeţeană.
Probele de foc executate i-au pus pe jurnaliştii prezenţi în ipostaza de a înlocui pixul, reportofonul, camera video etc., cu pistolul mitralieră şi pistoletul pentru a executa şedinţele de tragere, în ţinta piept şi a-şi concentra privirile nu la anchetele jurnalistice, ci la cătare şi cuiul cătării de la armament.
Jurnaliştii au dovedit, încă o dată că ştiu să ţintească, să mânuiască armamentul din dotare şi sunt gata, în caz de nevoie, să apere patria cu arma în mână.
În urma punctajului obţinut, după cele două şedinţe de tragere, găurind cu sete ţinta piept, rezultatul şi clasamentul a fost următorul: Locul I – Cornel Ciocan de la AS TV, Lovul II – Neagoş Dinu de la AS TV, Locul III – Marius Chiuzan de la Bistriţa News.
Premierea a fost făcută de către col. Mircea Gologan, cdt. Brigăzii 81 Mecanizată Bistriţa, iar câştigătorii au primit frumoase medalii şi diplome.
Oricând, oriunde, jurnaliştii sunt la datorie!

Comentarii

19/04/18 10:59
Nasaudean

Am observat un lucru "bizar" si anume faptul ca pe rezervistii militari de armata, jandarmerie sau politie ( sau alte structuri militare, foste ori reorganizate ) nu-i cheama nimeni la cate o astfel de intalnire "tovaraseasca" si nu mai da nimeni nici 2 bani rai pe ei, pe cand "civilii " din mass-media ... sistematic sunt chemati la adevarate " sedinte tovarasesti de tragere " cu armamentul din dotarea armatei, jandarmeriei si/sau a politiei .
Ce sa intelegem, ca in caz de o eventuala convulsie sociala... ( Doamne fereste de asa ceva ... ) " astia " ... constituie " armata de rezerva " ???!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5